No i po wynikachZdane
a wy jak tam Dziewczyny
![]()
No i po wynikachZdane
a wy jak tam Dziewczyny
![]()
Marzka GRATULUJE
ja też!
![]()
i ja![]()
i ja zdalamNawet jestem bardzo zaskoczona moim wynikiem
Gratuluje Dziewczyny!
Ważne że w pozytywną stronę jesteś zaskoczona
Gratuluje gratuluje![]()
Kochane, witajcie w fachowym gronie
Serdecznie Wam gratuluję!
Kalorie to małe stworki, które mieszkają w szafie i w nocy zwężają ci sukienki.
Gratulacje dziewczyny! Ja piszę za rok![]()
gratulacje dziewczynyja za 2 latka. ale teraz zdałam technika usług fryzjerskich
![]()
Dzięki DziewczynyWam też gratuluję
![]()
a jaki był temat na praktycznym?
yyy piersi?
na poprzedniej stronie jest napisane
Dziewczyny nie moge znalezc zgloszen po rangeA chcialam foto dyplomu podeslac.
nio to ja tez muszem sie pochwalic ze zdalam egzaminco prawda jeszcze nie mialam kiedy odebrac papierow ze szkoly ale nie dlugo to zrobie i zglosze sie po range odrazu
![]()
"To, co zdobyliśmy z największym trudem, najbardziej kochamy."
Ja na studiach mialam tak najpierw pisalam opis wylosowanego zabiegu pozniej w inny dzien oczywiscie mialam egzamin praktyczny losowalam dany zabieg i go wykonywalam i po zdaniu reszty egzaminow z danych przedmiotow i zdaniu calego roku mialam oborne polegajaca na odpowiadaniu przed komisja na 3 wylosowane pytania![]()
Kochane nikt w sesji zimowej nie zdawał egzaminu
uf...ja mam po dzisiejszej czesciu juz za soba torteraz czekac na wyniki
test zdałam zobaczymy jak praktyczny...a wiecie ze zabieg na biust byl![]()
![]()
34-letnia kobieta zgłosiła sie na zabieg ujędrniająco-odżywczy na biust i dekolt, bez konkretnych problemow tylko chodziło o to ze jest w trakcie kuracji odchudzającej od 3tygodni, zauwazyla ze biust uległ pogorszeniu skora koloru ziemistego, przesuszona i odwodniona, jakos takwłaściwie to mysle ze ten temat był podejrzanie łatwy, w arkuszu nie bylo ani bogato od preparatow ani urzadzen
no w sumie taki zwykły....az boje sie klucza
ja zrobiłam tak:
-przemycie cieplą woda
-peeling enzymatyczny
-serum ujędrniające na tym masaz
(nie wiem czemu ale ubzdurałam sobie ze piersi nie mozna masowac i nei zrobilam masazu na zwyklym preparacie do tego, ale napisalam ze na serum robie lekki masaz, moze mi sie upiecze)
-maska odzywcza, gruba warstwa
-gaza i na to maska gipsowa
opisalm sie co sie dzieje pod ta maska mam nadziejej ze na +
-a potem krem po zakonczeniu zabiuegu
no i oczywiscie za kazdym razem pisalam ze z pominieciem brodawek, acha i oczywiscie zabiezpieczyłam brodawki płatkami kosmetycznymi, i mostek jałowa gaza przed maska gipsowa
mam nadzieje ze bedzie dobrze![]()
ja sonoforezy jakos tak niekoniecznie, ale nie mowie ze nie mozna...
a tak w ogole to jak pisalam ze załaczniki byly okrojone, to wlasnie mialam na mysli to ze nie bylo za wielu rzeczy...nie bylo zwyklego koca, i w urzadzeniach nie bylo zadnej aparatury, zadnej, tylko lampa bezcieniowa, lampa UV, frezarka i inne smieszne rzzeczy, nie mam niestety arkusza, bo bym wkrzucila i sama bys zobaczyla![]()
ciżeko wyczuc co tam w tym kluczu, wyniki maja byc cos okolo marca... czekamy...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)