Cytat Napisał dzikakura Zobacz post
do Sindi- kup sobie nasz D plus, nie jest tak szybki jak hs5 przyzwoicie wiąze, dosc dlugo trzyma, czas schniecia jakies 2 sekundy dluzej niz hs5, to klej dla profesjonalistów, ale jesli ci moge doradzic nie kupuj klejow dlugo wiązących, bo wiem z doswiadczenia, ze bardziej utrudniaja pracę nawet początkująym stylistkom, niz ulatwiaja. Bedziesz zadwolona. Jak ja uczę swoje kursantki to od razu na klejach szybkoschnacych, nawet nie wiedza juz od początku co to znaczy "poprawiac w nieskonczonosc przekrzywiajaca sie rzęse" bo klej nie łapie

Izi, a kup se miksa na początek, i nie boj się innych skrętów, mieszaj sobie, przy dopelnieniach nie będzie znaczącej roznicy, spokojnie mozesz mieszac skręt C z SL z naszym skrętem B , skręt D z naszym C w ten sposob nie zmarnujesz już zakupionych rzęs, a wyprobujesz coś nowego, moze Ci się spodoba, a nie poniesiesz dużych kosztów
Dzikakurko kochana ja juz wiem ze nie chcę innego niz Hs5,musze miec szybkoschnący gdyz taki miałam na kursie i mega piękna praca nim jest a wczesniej nam dała inny jakis 3-5 sek i myslalałam ze to sie nigdy w zyciu nie przyklei i ze mnie szlag trafi Wiec myślę ze zostanę przy Hs5 jak na poczatek no i dobiore sobie jakies rzęski,powiedz mi jeszcze kochana kurko w ile czasu wysyłacie wysyłkę?) dziekuje za odpowiedz