Witam serdecznie wszystkie miłośniczki pięknych paznokci, jeśli mamy tu jakiegoś pana to również witam równie ciepło.
Mam na imię Iza mam 28 lat, od 2006 roku jestem stylistką paznokci, niestety nie do końca "czynną zawodowo". Przeprowadziłam się w inny rejon Pl w związku z czym ciężko było mi się przebić na rynku dużego miasta mając bardzo skromne grono znajomych. Dlatego też podjęłam pracę w zupełnie innym kierunku- bankowość
Na szczęście nie zamknęłam tego rozdziału życia i zrobiłam kurs instruktorski. Od czasu do czasu prowadzę szkolenia w 2 szkolach kosmetycznych. I np jutro zaczynam kurs wiec nie mogę się doczekać kiedy coś fajnego stworzę na tipsie
Oprócz pazurków zajmuję się przedłużaniem włosów, zrobiłam również kurs z przedłużania rzęs aczkolwiek mimo, że mam certyfikat nie uważam się za osobę która pojęła tę umiejętność, tyle samo umiem czego nauczyłam się przed kursem z tutoriali na Youtube Może metodą prób i błędów dojdę do stanu zadowalającego.
Chciałabym w przyszłości otworzyć hurtownię kosmetyczną i prowadzić własne szkolenia, chciałabym spełniać się w pacy a nie czekać tylko na weekend...
Oczywiście to, że jestem szkoleniowcem nie oznacza że mam wiedzę absolutną, również popełniam błędy i ciągle się czegoś uczę, dlatego z ogromną przyjemnością zarejestrowałam się na tym forum mam nadzieję, że będę tu często wpadać Liczę na nowe znajomośći, nowe pomysły, dobre rady,inspiracje ze swojej strony oczywiście daję to samo, chociaż wierzę, że wszystkie posiadacie tu takie zdolności i to ja będę się uczyć od Was