Opole, opole, gdzie to jestNieeee, zartuje oczywiscie, wiem, gdzie to jest.. ode mnie 500 km, ja chyba odpuszcze, od Edzi jest 250 , wiec niech ona sie wypowiada, aby szkolenie mialo sens, np grupowe przy tej odleglosci (wypowiem sie za Edyte-najwyzej mnie sprostuje) musi byc co najmniej 6 osob, cena.. to tez do ustalenia z Edyta, wszystko zalezy od ilosci osob, im wiecej osob tym cena mniejsza, ale wiem, ze powyzej 8 tez byc nie powinno, bo jakosc szkolenia spada i nie musisz organizowac miejsca, chyba, ze masz jakies niedrogie upatrzone
tyle od kury

Nieeee, zartuje oczywiscie, wiem, gdzie to jest.. ode mnie 500 km, ja chyba odpuszcze, od Edzi jest 250 , wiec niech ona sie wypowiada, aby szkolenie mialo sens, np grupowe przy tej odleglosci (wypowiem sie za Edyte-najwyzej mnie sprostuje) musi byc co najmniej 6 osob, cena.. to tez do ustalenia z Edyta, wszystko zalezy od ilosci osob, im wiecej osob tym cena mniejsza, ale wiem, ze powyzej 8 tez byc nie powinno, bo jakosc szkolenia spada i nie musisz organizowac miejsca, chyba, ze masz jakies niedrogie upatrzone
Odpowiedź z Cytatem