Przepraszam, ale chyba czytaliśmy inne wypowiedzi lub słowo atak jest tutaj nie na miejscu. Proszę przejrzeć kilka stron wcześniej i zastanowić się nad słowem atak raz jeszcze i w którą stronę to słowo zostało użyte.Szkoda że kierunek tych wypowiedzi można nazwać jednym słowem-ATAK
Skoro Pani i innym użytkownikom przysługuje prawo do krytyki, to My jako firma nie mamy prawa do wypowiedzenia swojego zdania ?
Pisze Pani tak, jakby każdy kto krytykuje nasz produkt był od razu blokowany i blokowana jest mu możliwość zamawiania towaru.
To był pierwszy przypadek i jest to jedyna osoba która została zablokowana, bo niestety nie da się z nią porozumieć.
Takich przypadków, że klient został źle potraktowany podczas reklamacji w ciągu roku nie policzy Pani na palcach jednej ręki.
Z resztą Pani także zgłaszała reklamacje (nie z naszej winy) i miała możliwość przekonania się jak została ona rozwiązana.
Niestety z niektórymi osobami nie można się porozumieć i proszę mi uwierzyć, że pieniądze uzyskane z takiego klienta nie są najważniejsze - ba nawet czasami lepiej stracić i dołożyć, żeby z takim klientem nie mieć nic wspólnego, bo nie jesteśmy desperatami aby za parę groszy zarobionych na danym produkcie wysłuchiwać obelg i pretensji - tym bardziej o produkcie którego nie jesteśmy producentem a jedynie dystrybutorem tak jak w przypadku powyższego zmywacza.
Większość osób które składają reklamację wychodzą na tym na plus i wracają do nas z uśmiechem.
Na rynku jesteśmy 5 rok i proszę mi uwierzyć, że tą branżę znamy troszkę lepiej, niż klient który robi zakupy.
Aktualnie mamy ponad 8000 klientów w całej europie i na prawdę mamy na kim opierać swoje opinie.
Jeśli komuś przy problemie z danym produktem ciężko wziąć słuchawkę do ręki, zadzwonić i spytać jak rozwiązać problem lub jak użyć danego produktu, tylko woli siać teorie spiskowe na forach, to przykro mi, ale to nie nasz wybór.
Pozdrawiamy
Zespól Obsługi sklepu,
Modena Nails