A Edytko źle się określiłamchodziło mi do kiedy będzie taka cena
![]()
A Edytko źle się określiłamchodziło mi do kiedy będzie taka cena
![]()
violcias, na razie przez październik, a potem? Potem się zobaczy![]()
kobietki a czy jest taka mozliwosc ze jak uzbieram dziewczynki to przyjedzie ktoras z was na szkolenie z metody 2:1,3:1 jesli tak to prosilabym o info jak to by wygladalo chodzi mi o to czy ja musialabm zalatwic miejsce gdzie bedzie sie to odbywac? i jaka liczba osob by musiala byc? i jaka cena by byla od osoby?![]()
Ja w piątek naciągnęłam babeczkę z praktyk na hs5, mam nadzieje, że będzie zadowolona![]()
a z innej beczkiszkolenie z 3d i z norek tez jest tylko dla osób które mają certyfikat 1:1?
Laurencja oczywisciedla mnie minimum to 5 osob
Karchola
tak 3d jest to zaawansowana metoda aplikacji rzęs i tylko dla osób, ktore maja opodstawy (niekoniecznie certyfikat), chodzi o umiejętności
tak tak chodzi mi o was dziewczyny kurka lub Ty Edytkoprosilabym o wiecej info na priv
laurencja nic nie rozumiem, yyyya skad ty jestes kochana
![]()
mieszkam kolo Opola...chetnie przyjechalabym do was dziewczyny ale mam male dziecko a wiem ze wy kawalek mieszkacie...tak wiec pomyslalam sobie ze poszukam kilka dziewczyn chetnych na szkolenie i ktoras z was tutaj do nas przyjedzietylko chcialabym wiedziec ile by to kosztowalo od osoby i czy ja musze organizowac jakies miejsce?
Opole, opole, gdzie to jestNieeee, zartuje oczywiscie, wiem, gdzie to jest.. ode mnie 500 km, ja chyba odpuszcze, od Edzi jest 250 , wiec niech ona sie wypowiada, aby szkolenie mialo sens, np grupowe przy tej odleglosci (wypowiem sie za Edyte-najwyzej mnie sprostuje) musi byc co najmniej 6 osob, cena.. to tez do ustalenia z Edyta, wszystko zalezy od ilosci osob, im wiecej osob tym cena mniejsza, ale wiem, ze powyzej 8 tez byc nie powinno, bo jakosc szkolenia spada i nie musisz organizowac miejsca, chyba, ze masz jakies niedrogie upatrzone
tyle od kury
Laurencja napisalam juz PW
Kura dobrze gada - 5-6 osob minimum
w innym przypadku doplata za dojazd![]()
Dziewczyny na kursie pracowałam na rzęskach o skręcie J, jakie to będą u Was?![]()
skręt A
sprobuj tez koniecznie B
Skręt B z Evo jest znakomity. Łatwy do klejenia, ale też ładnie podkręcony. 0,2 to grube rzęski, ja polecam 0,15 na początek. Wbrew pozorom, aplikacja zrobiona cieńszymi rzęskami wyjdzie Ci bardziej puszysta i gęsta, niż grubszymi. Spróbuj też wymieszać te dwie grubości, naprawdę super to wygląda![]()
to mix A 0,15 i B 0,15 beda dobre na poczatek ?![]()
tak Moniek jesli na J-kach pracowalas to wypobuj sobie A 0,15 lub 0,20
i dodatkowo warto miec B 0,15 lub 0,20
jeszcze mam ostatnie pyt. przed zamowieniempracowalam na dwoch prostych pęsetach i teraz nie wiem jakie wziac od Was? dwie proste czy jedna prosta i jedna zakrzywiona?
Czesc kochane ja mam pare pytan...
mam klej u+ z Evo i chcialam zapytac bo...w sumie go lubię ale schnie dla mnie za wolno musze przytrzymywac co jest dla mnie nie korzystne bo po 1 czas pracy a po 2 czasem mi sie obsunie rzęska czy coś...a to mnie wprawia w zakłopotanie..![]()
najwiecej rzęs uzywam z Evo skret C ale chcialam na probe zamówic z SL ,bo klientki pytają mnie o mniej podkrecone..(a moje materialy ciagle się kompletują) i teraz do Was znawczyń tematu pytanie bo wiem ze skret z Evo C przypasuje zwykłemu skrętowi D...ale nie umiem znaleźć jaki skret z SL bedzie mniej skrecony niz C z Evo..niewiem czy nie zakreciłam
chce zrobic zamówienie i siedze i niewiem co mam ze sobą zrobic
oczy mnie juz bolą od wachlowania stron ..
jakbym mogła prosić o pomoc..
)
no i jak wygląda skręt z Evo B ?
aaaa..jeszcze zapomniałam..miałam dziewczynę na przedłużaniu rzęsek 1:1 (ma puszyte i lekkie rzesy i tak nie za wiele rzęs ,mniej niz przeciętna kobitka) ale przy uzupelnianiu chciala efekt bardziej widoczny i chdozi tutaj o zagęszczenie pytanie do was ,jesli jej zrobię 2:1 myślałam o norkach tylko wtedy jak taką Panią policzyć?
) norek niestety nie robię za duzo...zdarza się sporadycznie...
Ostatnio edytowane przez Sindi89 ; 09-10-2012 o 17:30
Sindi sprobuj nasze B zamiast szukac w SL to po pierwsze.
Jesli chodzi o klej U+ to nie zauważyłam zeby wolno schnął, spróbuj nakladać go mniej i daj znac. Ten klej jest rzadkim klejem i nie trzeba calej rzesy nim umazać zeby trzymalo. Doskonale rozprowadza się po rzesie naturalnej.
Co do rzęs z norek 0 ja w przypadku bardzo rzadkich rzes ( w zaleznosci od czasu pracu - wziełabym okolo 150 zł)
Dotarła przesyłka, bardzo szybkie jesteście
Mam jednak pytanie dotyczące prostej pęsety (oczywiście już musiałam wypróbować). Jeśli mocniej przycisnę to końcówka mi się tak jakby rozjeżdża i źle się łapie rzęskę? To tak w każdych pęsetach tej marki jest?
Hej,
Zamówiłam na Evo rzęski SILK - 11mm i MINK - 10mm, grubość 0,15 i skręt B. Niestety długość mi nie odpowiadato był mój pierwszy zakup rzęs z Evo i po prostu jeszcze nie poznałam ich długości
zwracałam się z prośbą o zwrot do Evo, pisałam, dzwoniłam i miałam dostać odpowiedź na następny dzień jednak czekam już około tydzień więc straciłam nadzieje na zwrot. Dlatego też chciałabym je odsprzedać po atrakcyjnej cenie, cóż...
jeśli któraś z Was byłaby chętna proszę o propozycje ceny, a na pewno się dogadamy
Pozdrawiam gorąco,
Dorota![]()
Dorotquo napisałam maila. Jeśli masz pytania dzwoń do mnie, bo Dzikiejkury nie ma w kraju.
Jeśli chodzi o długosci i skręty to wszystkie informacje są na stronie i tutaj na watku również.
Nasze długości to są odpowiednie długości i w stosunku do firm SL czy LL są porównywalne. Niestety do ABC ciężko cokolwiek porównać.
Zaproponowałam wymianę i czekam na odpowied od Ciebie tu lub na maila.
---------- Dodano o godzinie 08:17 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 08:15 ----------
Moniek nie wiem która to Ty, zadzwoń najlepiej. Nie wiem które pincety zamawiałaś.
Kurde gdy za pierwszym razem użyłam kleju HS5 przy kobiecie która ma mniej podatne rzeski to było wszystko ok. Ale gdy juz miałam kontakt z bardziej podatnymi rzeskami do klejenia zauważyłam że klej bardzo wolno schnie i musze suszyć "gruszką"myślałam ze jeszcze może sie wypracuje ten klej i za każdym razem tak było ze praca która mi wczesniej zajmowała 1,5 - 2 h to teraz robie 3 h
nie wiem dlaczego tak jest... Mam go zaledwie miesiac tylko, napewno nie zmarnował sie dla mnie... Niestety bede musiała przejśc do tego co wcześniej używałam...
Edyta pierwsze słyszę zeby HSa trzeba bylo grusza suszyc. Spróbuj po prostu dawac go mniej. Zapewne masz niewłaściwą technike aplikacji rzęs tym klejem.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)