witajcie kobietki![]()
Witamy))
Witam Wszystkich
Chyba błędnie przywitałam się najpierw w "ploteczkach" ale dopiero zaczynam zaznajamiać się z forum. Z czasem dodam moje twory,a tym czasem zapoznam się z forum i Waszymi pięknymi galeriami
witam wszystkich![]()
Witamy nowe dziewczyny))))
Witamy witamyMamy nadzieje ze zostaniecie z nami na dłużej
![]()
"Pozwól każdemu dniu stac się tym najpiękniejszym..."
Witajcie kobietki![]()
Witam serdecznie
Nazywam się Kasia. Dopiero co ukończyłam kurs zawodowy. Kilka klientek już się trafiło. Jestem szczęśliwa
![]()
Witaj Kasiu)) Oby klientek było coraz więcej
![]()
....nie rozumiem, proszę o wyjasnienie: chciałam wejsc w albumy..
allesandro nie masz dostępu do tej strony. Prawdopodobne powody to:
- Twoje konto nie ma wystarczających uprawnień, aby przeglądać tę stronę,
- Próbujesz edytować cudzą wiadomość lub wykonywać jakiekolwiek inne akcje administracyjne,
- Twoje konto nie zostało w pełni aktywowane lub jest wyłączone przez administratora,
Witam wszystkich!
Stylizacją paznokci zajmuję się już kilka lat, ale i tak jestem nadal na etapie amatora. Mam nadzieję jednak, ze niebawem w końcu awansuję.
Pozdrawiam![]()
Hej wszystkim !
Mam na imię Kasia, stylizacją paznokci zajmuję się od 4lat, jednak narazie domowoZamierzam podjąć kroki w celu ucertyfikowania tego, natomiast narazie zbieram fundusze
![]()
Oprocz paznokci moja druga wielka pasja sa psywystawy, pielegnacja. Posiadam 2 stwory w domu 12 letniego yorka i 5letniego grzywacza
![]()
hej Kobietkiwitamy na pokładzie
![]()
Witam wszystkich jestem tu nowa, konto mam tu założenie już jakiś czas, ale jakoś nie miałam okazji aby z wami wszystkimi się przywitać.
Mam na imię Ewa, mam 28 lat i jestem mężatką od 6 lat, mam śliczną córcie Maję która ma 2.5 roczku.
Pochodzę z Krakowa, ale obecnie mieszkam na wsi prawie przy Rabce.
Stylizacją paznokci zainteresowałam się tak poważne w ubiegłym roku i również wtedy ukończyłam rożne kursy w tym kierunku które mi oczywiście nic nie dały prócz papierka.
Cóż zrobić nie każdy instruktor potrafi przekazać jakiekolwiek umiejętności, więcej się nauczyłam i wciąż uczę z róznych for takich jak właśnie ten i z rożnych czasopism o paznokciach.
Gandzia witamyMamy nadzieje ze zawitasz u nas na dluzej
Napewno sie mozna sporo nauczyc z tego forum
![]()
Jak na razie dużo czytam to forum i co chwilka dowiaduje się coś nowego![]()
A troszke czytania jest hehe![]()
Witam wszystkich![]()
ile tu nowych dziewczyn
witam Wszystkie
i do zobaczenia na watkach
Hej, witam wszystkie razem i kazda z osobna,
. Jak wskazuje nick mam na imie Aska. Jestem absolwentka szkoly kosmetycznej, forum to zostalo polecone mi przez jedna z Was, rewelacyjna sprawa ( dopiero sie tu rozgladam, ale juz jestem zachwycona, przede wszystkim atmosfera tu panujaca). Pozdrawiam
![]()
witaj Asiu![]()
Witam i również ja![]()
Mam na imię MagdaNo i jestem tu nowa, także prosze o cierpliwośc do mojej osoby
![]()
Pozdrawiam wszystkie forumowiczki!
Witajcie dziewczyny :-)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)