Myśle ze kazda z nas tak ma...swego czasu jak robiilam bizuterie to zwracalam na nia uwage teraz na paznocie.....
Jak bylam w UK to sie napatzrylam na pazury ze hoho i powiem wam szczerze ze nie widzialam ani jednych poprawnie zbudowanych i ogolnie chociazby wygladajacyhch estetycznie....chyba ze na reklamie salonu i to tylko byl 1 przypadek wiec wyjatek gdzie tam salon na salonie jest i leci masowka....Made in China oczywiscie

Odpowiedź z Cytatem
zawsze zwracam uwagę na dłonie, bo to przecież wizytówka. jak widzę zaniedbane albo źle zrobione to mnie aż skręca, sama też nie robię idealnych pazurków, ale staram się jak mogę i dążę do perfekcji wszystkimi siłami. Mój chłop do mnie wczoraj wypalił "ogarniesz mi paznokcie bo jutro mam rozmowę o pracę" i myślałam że oszaleję z radości że sam z inicjatywą wyszedł
kilka razy dał się namówić na mały manicure ale bez wielkiego entuzjazmu, a tu taka miła niespodzianka
sam też dba, ale obcina jakoś tak kanciasto trochę ;p ups sory za OT
Mój chłopak pracuje na budowie i komentuje, domy, wykonanie itd. A ja patrzę ludziom na paznokcie, komentuje jakieś zdjęcia itd

Nie chce wiedziec co pod nimi mieszkalo....a zeby zadosc uczynic paznokiec u malego palca mial dlugosci ok. 3 cm.......

Nie ma to jak przyzwyczajenie

straszne to zboczenie i przyznaje ze mnie tez nie pominelo.