Cześc dziewczyny
Jestem tu świeża, dlatego proszę na przyszłość o wyrozumiałość do mojej osoby

Udało mi się przeczytać cały temacik strone po stronie, post po poście. Byłam ciekawa Waszych opinii
Sama właśnie ostatnio zrobiłam mini zakupki w modenie i mimo niektórych waszych negatywnych opinii, osobiście polecam sklep Mam do sklepu niedaleko i Fakt jest taki, albo po prostu mam to szczęscie, że mam możliwośc robienia zakupów osobiście, a nie poprzez zakupy internetowe Dlatego mogę powiedzieć z czystym sumieniem, że obsługa była porządna i miła

Zakupiłam u nich kilka rzeczy i jak narazie sprawuja sie świetnie Mam też w planach zakupić u nich żele, choć troszkę martwii mnie to co pisałyscie wczesniej. Myślę, że jednak zaryzykuję i kupię przy najbliższej okazji chociaż 5 g na spróbowanie

Jak narazie zakupiłam u nich :
- bloczki polerskie ( w kolorach zielonym, różowym i fioletowym).
- pilniki proste i banany, zarówno te białe jak i zeberki
Zarówno na bloczkach jak i na pilnikach bardzo fajnie się pracuje Bynajmniej mi
Do tego kupiłam też:
-tipsy clear z dużą kieszonką. zaryzykowałam i kupiłam od razu 500 sztuk. nie żałuję Tipsy są w sam raz dla mnie, nie za grube, nie za cieńkie. i przede wszystkim nie pękają
- cleaner, wzięłam 100 ml cleaneru zapachowego. Powiem szczerze, że żadnego zapachu nie czuje ;p ale po za tym jak narazie na niego nie narzekam
- do tego wziełam primer bezkwasowy Jest bezkwasowy, nie mam nic pozamieniane w 'pudełeczku' jak wspominałyście wczesniej Dobrej jakości wg mnie Trzyma porządnie
no i na koniec wzięłam klej, ale niestety jeszcze go nie używałam także nic nie wiem na ten temat ))

Zastanawiam się teraz nad tymi żelami Cover zakupię na pewno, bo widzę ciągle dobre opinie o nim Natomiast co z resztą to nie wiem ?