Cześc dziewczyny
Jestem tu świeża, dlatego proszę na przyszłość o wyrozumiałość do mojej osoby
Udało mi się przeczytać cały temacikstrone po stronie, post po poście. Byłam ciekawa Waszych opinii
Sama właśnie ostatnio zrobiłam mini zakupki w modenie i mimo niektórych waszych negatywnych opinii, osobiście polecam sklepMam do sklepu niedaleko i Fakt jest taki, albo po prostu mam to szczęscie, że mam możliwośc robienia zakupów osobiście, a nie poprzez zakupy internetowe
Dlatego mogę powiedzieć z czystym sumieniem, że obsługa była porządna i miła
![]()
Zakupiłam u nich kilka rzeczy i jak narazie sprawuja sie świetnieMam też w planach zakupić u nich żele, choć troszkę martwii mnie to co pisałyscie wczesniej. Myślę, że jednak zaryzykuję i kupię przy najbliższej okazji chociaż 5 g na spróbowanie
Jak narazie zakupiłam u nich :
- bloczki polerskie ( w kolorach zielonym, różowym i fioletowym).
- pilniki proste i banany, zarówno te białe jak i zeberki
Zarówno na bloczkach jak i na pilnikach bardzo fajnie się pracujeBynajmniej mi
Do tego kupiłam też:
-tipsy clear z dużą kieszonką. zaryzykowałam i kupiłam od razu 500 sztuk. nie żałujęTipsy są w sam raz dla mnie, nie za grube, nie za cieńkie. i przede wszystkim nie pękają
- cleaner, wzięłam 100 ml cleaneru zapachowego. Powiem szczerze, że żadnego zapachu nie czuje ;p ale po za tym jak narazie na niego nie narzekam
- do tego wziełam primer bezkwasowyJest bezkwasowy, nie mam nic pozamieniane w 'pudełeczku' jak wspominałyście wczesniej
Dobrej jakości wg mnie
Trzyma porządnie
no i na koniec wzięłam klej, ale niestety jeszcze go nie używałam także nic nie wiem na ten temat))
Zastanawiam się teraz nad tymi żelamiCover zakupię na pewno, bo widzę ciągle dobre opinie o nim
Natomiast co z resztą to nie wiem ?
![]()