Fall Trends 2012 INDIGO Warm Up! i Cherry Pie
Profesjonalna stylizacja paznokci
Zapraszam!
www.anais-nails.blogspot.com
http://www.facebook.com/Profesjonaln...ciEwelinaMalek
no cóż diabeł zawsze robił ciekawe stylizacje
Prace są śliczne, a twoje Iraa testy wypadły nie to że fajnie tylko rewelacyjnie
wreszcie jakies mozliwosci , klientka mówi rób co chcesz i robie , to lubie , szachownica to malowanie lewą ręką na własnym palcu
marshall te pierwsze świetne, to żelami czy farbkami?
czarne linie to farbka akrylowa, wszystkie inne kolory to żele , farbek kolorowych używam jak narazie tylko białej i czarnej , malowac to jeszcze perfekcyjnie nie potrafie ,w wolnym czasie ucze sie malowac ale czasu potrzeba na to dużo .
takie listkowe
Ka_r0 fajne te listeczki - złota, polska jesień szkoda, że już nie ma takiej za oknem ;/
Powrót poszpitalny, siedziałam z nogą wyprostowaną położoną na taborecie jak pracowałam
Koleżanka moja, która stwierdziła, ze mnie ukara za jakiś tam żart i kopnęla mnie w moją chorą nogę, Podziękowałam za współprace.
Dobrze wie ile cierpie i ze tak naprawde chodzę ze złamaną nogą plus 8 prętami wkręconymi w kość. Świetne żarty, wyborne. I docenienie tego, że przyjęlam ją tydzien po operacji, gdzie ból wykańcza mnie tak, że pot leci mi po tyłku nawet przy zwykłych czynnościach
Kolorystyka wg jej życzenia
http://www.pati-nails-lashes.blogspot.com/- amator, samouk, zapraszam
_______
Nie wzbijesz się w niebo machając rękami.
Wybuduj rakietę, zwaną ciężką pracą,
napędzaną cierpliwością,
a gwarantuję Ci,
że osiągniesz to co zamierzyłeś.
Ja dzis w sumie miałam metamorfozę, ale nowa klientka byla tak zestresowana, że nie zrobiłam jej foty "przed"
Kciuki ma wyjedzone prawie do macierzy i zdeformowane paluszki. Reszta pazurków do połowy opuszka, ale ciesze się ze nie chciała frencha bo fajnie wyszedł sam coverek.
Choco, pieknie...nigdy nie powiedzialabym ze to byly ogryzki. Swietna robota
Hahaha dokladnie, franca jedna,
Mogłam ją właśnie albo dziabnąć albo frezarką przepiłować, zrzucilabym wine na to, że to moj pierwszy uzytek frezarki
kolory tez wg jej uznania, jak dla mnie zamiast czerwonego wolalbym jakis inny kolor biały, czarny, cokolwiek ;d
http://www.pati-nails-lashes.blogspot.com/- amator, samouk, zapraszam
_______
Nie wzbijesz się w niebo machając rękami.
Wybuduj rakietę, zwaną ciężką pracą,
napędzaną cierpliwością,
a gwarantuję Ci,
że osiągniesz to co zamierzyłeś.
Ka_r0 bardzo subtelne to zdobiomko super
a to coś ode mnie dopiero rozgryzam żel
Uploaded with ImageShack.us
chechlol piękne te twoje pazuraki
.
Ostatnio edytowane przez Paula86 ; 23-06-2013 o 10:25
chechlol, pięknie!
Nie podobają mi się takie krótkie szpice. Ale jeśli już koniecznie chcesz czy musisz je robić to bardziej wyciągnij łożysko i zrób głęboki uśmiech.
Co do drugich... z tego zdjęcia niewiele widać. Wydają się ok, na wskazującym nieznacznie Ci się tam coś podziało z budową, ale to nie problem. Ja generalnie nie lubię takich bardzo kanciastych pazurków, więc piłuję je leciutko pod kątem, coś na wzór pipe - wciąż jest to kwadrat, ale robi wrażenie "lżejszego", spróbuj, moze Ci się spodoba?
Czyli generalnie wszystko do bani. "Szpice" robiłam pierwszy raz na sobie więc fakt efekt nie jest spektakularny to fakt. Ogólnie dopiero wszystkiego się uczę
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)