Pokaż wyniki 1 do 25 z 93

Temat: Peeling kawitacyjny

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Kosmetyczka

Domyślnie Odp: Peeling kawitacyjny

Sylla skoro masz cere normalna to nie potrzebujesz masek rozpulchnijących, uwierz mi ultradzwieki podziałąją i bez oczyszczania manualnegoJa mam tylko kosmetyki z bielendy i tylko o nich moge sie wypowiadac w szkole pracowalam na Apisie tez ale nie wiele o nich wiem, lubie ich kwasy jedynie, te z bielendy sa naprawde dobre moim zdaniem
    polecam również ten sklep sama roie w nim zakupy...

przydałoby Ci się serum arbuzowe(nawilżające), albo to z kawioremBielenda Arbuzowe Serum Nawilżające - Bielenda
    zel do ultradzwięków nawilżąjący Bielenda Żel Do Ultradźwięków Nawilżający 100Ml - Bielenda
    i np maseczka, kremowa bedzie najlepsza, bo z algowa mozesz miec problemy z rozmieszaniem, jak nie widzials nigdy tego Bielenda Morska Kuracja Maseczka Odżywczo-Nawilżająca Z Kawiorem 175Ml - Bielenda

pod tymi preparatami masz wszystko opisane takze myśle ze masz ułatwioną juz sprawe na samych kosmetykach masz tez napisane jak je stosowaci ile trzymac na skorze, mozesz tez jeszcze dokupic sobie jakis krem na zakonczenie zabiegu, ale nie jest to koniecznąścią gdyz kremowaa maseczkępozostawiasz na skórze do wchłonięcia a jej nadmiar usuwac chusteczkami kosmetycznymi, nie zmywaszjej
    Ostatnio edytowane przez Paulka ; 22-11-2012 o 10:30

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)