Witam Panie,
Kupuję żonie lampę. OD jej przyjaciółki kosmetyczki dostałem dyspozycję zakupu lampy LED (nie zwykłęj UV 4x9) gdyż:
-technologia przyszłości
-nie będzie używać żeli UV
- tylko do hybrydek LED.

Lampę kupiłem - na alledrogo:
C&C * LAMPA UV LED 12W ! najtaniej na allegro (2812702984) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Wczoraj lampa przyszła. Ocyzwiście rozpakowałem i zamiast diód których sięspodziewałem zobaczyłem taką spiralkę, która świeci "aby aby". Jako umysł techniczny zdziwiłem się, a po przeszukaniu internetu znalazłem informację, że to nie jest LED tylko CCNF (Cold Cathode Fluorescenc Lamp).
W związku z zaistniałą sytuacją mam kilka pytań:
- czy warto dokłądać do diód np tych:
LAMPA LED 118 diod - ŻEL (2858697197) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Też posiada 12W. Czy wpłynie to na szybkośc utrwalania, i komfort pracy
- czy może zostawić żonie tę lampkę - i będzie zadowolona (tak czy owak powinna być - nie spodziewa się - tym bardziej, że zakup był dla mnie dość dużym wyzwaniem - juz dokupiłem jej też kilka lakierków (bazę i Top ma dobre ):
OKAZJE * 15ml LAKIER ŻELOWY HYBRYDOWY 4 + 1 gratis (2842049046) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Bardzo Wam z góry dziękuję za okazaną mi pomoc...