lampę mam taką zwykłą... i właśnie przydałoby się wymienić żarówki... albo całkiem nowaznalazłam taką na 6 zarówek ZESTAW MANICURE HYBRYDOWY LAMPA UV ALESSANDRO 54W (2815326395) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. może coś takiego?

znalazłam taką na 6 zarówek
Odpowiedź z Cytatem

- tym bardziej, że zakup był dla mnie dość dużym wyzwaniem - juz dokupiłem jej też kilka lakierków (bazę i Top ma dobre ):
Po przebrnięciu przez forum zdecydowałam się na początku rozpocząć prace z bazą i top z Harmony Gelish i kolorkami z MM (czy to na pewno dobry wybór?
).

Bardzo prosze o szczerą oponie osoby ktore używają lamp diamond light ccfl/led ktora mozna kupic w spn. Mianowicie chodzi mi o utwardzanie lakierów hybrydowych firm shellac, orly, opi- czy utwardza je wogole? Na stronie pisze, ze utwardza lakiery hybrydowe(ogolnie) ale wiem, ze nie wszystkie lampy led utwardzaja hybrydy danej firmy. Zastanawiam sie nad kupnem tej lampy, a ze uzywam glownie hybrydek Shellac zastanawiam sie jak to bedzie dzialac w przypadku tej firmy. Z gory dziekuje za odpowiedzi i pozdrawiam wszystkich