czemu fotograf jest nie fair? nie rozumiem? w regulaminie nie piszę że zdjęcia mają być wykonane własnoręcznie. poza tym nie można mieć do kogoś żalu tylko o to że miał akurat fotografa pod ręką lub lepszy aparat.

moja modelka mi zrobiła niespodziankę i przyszła z kolegą fotografem, robiliśmy zdjęcia we dwójkę, chciałam żeby na tych zdjęciach było widać ile pracy w tą stylizację włożyłam i wszystkie szczegóły stylizacji. wysłałam i moje i jego fotki. żadnego retuszu nie było.
poza tym niecodziennie się takie prace robi i szkoda by było nie mieć tak ładnego zdjęcia chociażby do reklamy własnych umiejętności.

mam nadzieję że jurorzy nie będą oceniać jakości zdjęć (bo to dopiero by było nie fair) tylko jakość prac i pomysły.
zresztą co niektóre zdjęcia przepiękne w ogóle nic nam nie mówią na temat stylizacji rzęs.

coś czuję po postach że moja praca będzie podejrzana o retusz, ale co ja poradzę na to że jest taki dobry ten chłopak? eh i tak źle i tak niedobrze. ale w razie wu mam tych zdjęć trochę

co do niedociągnieć regulaminu to fakt. zasugerowałam się jak wiele z nas wypowiedzią jurorki i wysłałam zdjęcia na których nie było najlepiej widać ogromu pracy jaki był włożony w stylizację i upiększanie tych rzęs (cykał je dziesiątkami fotograf bardziej dla siebie) ale za to wybrałam z nich te co są zgodne z regulaminem. moje własnoręcznie robione oddawały wszystko co bym chciała żeby było ocenione ale były robione zanim wykleiłam bajery i się niestety nie nadawały.

eeh, szkoda gadać. tyle stresu, bo to mój pierwszy konkurs. ale widzę że szans nie mam.

świat się oczywiście nie zawali. przynajmniej będę miała moje profesjonalnie ofotografowane wypociny. no i była fajna zabawa z wymyslaniem, fotografowaniem i w ogóle było śmiesznie