Całkowite ściągnięcie plus odżywka 25 zł, a za skrócenie to cenę pilnika plus 2 zł np![]()
Całkowite ściągnięcie plus odżywka 25 zł, a za skrócenie to cenę pilnika plus 2 zł np![]()
Nilvena ja jej mowie ze sciagamy calosc i robimy po mojemu, nie uzupelniam cudzych prac bo nie jestem pewna czy moje żele pracują z żelami poprzedniej stylistki oraz nie mam 100% pewnosci, że wszystko się bedzie dobrze trzymac. A tak jak coś byłoby źle to przynajmniej wiedziałabym, że to ja spitoliłam a nie ta poprzednia![]()
Karchola dzieki za odpowiedzW sumie racja, lepiej zrobić od nowa niż później przyjmować reklamację jak coś będzie nie tak.
Ja tez nie uzupełniam po kimś. Zdejmuję przynajmniej do szkieletu, jeśli się ładnie trzyma, to wiadomo, ze był dobrze zrobiony. Wizualnie oceniam stan paznokci i wtedy decyduję o uzupełnieniu. Ja za zdjęcie żelu moim klientkom z odzywką Eveline (w domu) liczę 10 zł. Ale bez większych zabiegów przy skórkach etc. Jeśli chce z manicure i malowaniem to 20-25. I klientkom przygodnym, jednorazowym za zdjęcie liczę 20 zł. Dzięki niskiej cenie za zdjęcie (gdzie dla mnie to koszt góra 5 zł z czasem pracy) moje klientki na nie przychodzą i mają zdrowe pazurki![]()
Jestem SZTYNKA (zdrobnienie od imienia Justynka)
nie SZATYNKA bo ja jestem blondynka
Moje hobby i pasjahttp://stylizacjaiwizaz.blogspot.com/
ja biore za sciaganie zelu 20zl
za skrocenie paznokci chcesz bracbez przesady jesli masz frezarke to jest 2min roboty nie badzmy az tak pazerne a klientki pekaja z dumy jak powiemy im masz za darmo prezent promocja lubia takie rzeczy i beda zadowolone
![]()
Dziewczyny mam pytania odnośnie usług pedicure u Was w salonach.
A mianowicie chodzi mi o ceny.
Jak u Was sam pedicure bez malowania i z malowaniem kolor jak i french.
Pedicure hybrydowy.
Taki mini pedicure czyli tylko skórki i paznokcie oraz malowanie.
Ta sama opcja z malowaniem hybryda.
I kolejna sprawa żelowanie paznokci.
Tu interesują mnie wszystkie opcje
czyli żel z malowaniem
Żel plus kolor żel lub hybryda
Żel french
I ile do tego doliczacie jeśli klientka chce pełny pedicure czyli pięty i te sprawy.
Nie wiem jak to ogarnąć zakładając,że kompletny pedicure z malowaniem u mnie kosztuje 65zł a hybrydowy 80zł.a mini z hybryda chyba zrobię za 50zł.
Sama już nie wiem.
Ostatnio edytowane przez sandrus ; 25-02-2013 o 01:31
pedi z malowaniem 60zl z frenchem 70
pedi z hybryda 90zl z frenchem 100
nie zeluje pazurow od dluzszego czasu, pracuje tylko na hybrydach
ja trzeba ktoregos nadlac zelem nie doliczam nicjesli wszystkie trzeba delikatnie nadlac doliczam 10zl
Halo koleżanki odezwijcie się:-)
witaj sasiadko...
u mnie pedi hybryda 80 ale hyba musze zejsc nizej...
myslalam o mini pedi hybryda 40
jak dorabiam1 pazura zelem lub akrylem 5 zl
jak daje podklad z zelu pod hybryde na wszystkie dla stalych klientek 30 a dla nowych zaleznie od humoru ok 50-60
Ja nie zrobię mini hybrydy za 40.
Za 40-45zł mam mini pedi z malowaniem lakierem.
Tak samo jak nie zmienię ceny za sam pedicure czy to z lakierem czy z hybryda.
Pedicure 70zł, malowanie kolor 80zł, malowanie french 90zł, pedicure z hybrydą kolor 110zł, z hybrydą french 120zł. Jak mini pedicure to liczę jak hybryda u rąk - kolor 70zł, french 80zł.
A żelowanie (rzadko wykonuję) - gładkie 100zł, kolor 110zł, french 120zł, zdobienia od 120zł, jak z pedicure to doliczam 50zł
Dzięki Zuzaneczka
A ile u Ciebie taki mini z lakierem?
oj chcialabym takie ceny...
Zuzaneczka ceny masz do pozazdroszczenia. A raczej klientki , które tak płacą.
U mnie stylizacja żelami jest 60 zł a hybrydy 50 zł . Parafina 20 , manicure + lakier 20 . Ostatnio kupiłam Vitagel i zastanawiam się nad ceną? Chyba dam 10 zł więcej do stylizacji hybrydowej. A za sam Vitagel ? Myślicie , że 20 zł będzie dobrze ? A może 30? W końcu to będzie razem z manicure. Nie wyobrażam sobie położyć odżywki np. na narośnięte skóry...
Ceny mam wg moich klientek bardzo niskiewzględem innych salonów w okolicy jestem tańsza o ładnych kilkadziesiąt zł. W przypadku rzęs o 200-500zł (
!) ponieważ mój gabinet jest w pobliżu m.in. słynnych Nail Spa i Piękne Paznokcie i innych drogich salonów. Tam samo żelowanie paznokci french to koszt 220-230zł, do tego należy dodać 110-120zł za sam pedicure. U mnie klientka ma to za 170zł, u nich za jakieś 350. Więc teraz pytanie, komu zazdrościć
Sandrus, mini pedicure z lakierem nigdy nie robiłam, jak już to pełny pedi![]()
Wyprowadzam się do Warszawy![]()
He he.
To wszystko zależy od dzielnicy i co za tym idzie ludźmi tam mieszkającymi.
Ja pracuje tam gdzie mnóstwo starszych ludzi.
Młodych już nie koniecznie.
Nie ma studentów.
Mało młodych małżeństw.
W tym roku zrobiłam pierwsza podwyżkę pedicure od 2007 r.
Z 60 na 65zł.
Moje koleżanki fryzjerki też podniosły strzyżenie o 5 zeta i nawet nie wiecie jak ludzie
Potrafią gadać..
Sami biadolą jak to co i rusz dostają różne podwyżki ale my w ich oczach już tych podwyżek
Nie mamy i oczywiście cała kasa idzie do naszej kieszeni..
sandrus mam podobne otoczenie .... rzesy obniżyłam do 120 za 1:1 i czasem taaaaakie oczy robią
A daj spokój te ich komentarze z du...
Gdyby nie to,że tyle lat tu pracuje i już się przyzwyczaiłam to już dawno by mnie tu nie
Było.
Najlepiej dać im za darmo albo i jeszcze dopłacić
Strasznie ciężko prowadzić biznes w takim miejscu![]()
Ja sobie od maja chcę wprowadzic nowy cennik, bo dołączam hybrydy do oferty i pedicure na lato
Myslicie ze jak na robiene pazurkow w domu to ok? Jestem ze wsi i nie mogę dawac wysokich cen, bo kobiety mi pouciekają
![]()
http://www.pati-nails-lashes.blogspot.com/- amator, samouk, zapraszam
_______
Nie wzbijesz się w niebo machając rękami.
Wybuduj rakietę, zwaną ciężką pracą,
napędzaną cierpliwością,
a gwarantuję Ci,
że osiągniesz to co zamierzyłeś.
Wzięłam pod uwagę czestotliwosc zabiegu i zaangażowanie w wykonanie
![]()
Ostatnio edytowane przez Patrycja_92 ; 27-02-2013 o 16:33
http://www.pati-nails-lashes.blogspot.com/- amator, samouk, zapraszam
_______
Nie wzbijesz się w niebo machając rękami.
Wybuduj rakietę, zwaną ciężką pracą,
napędzaną cierpliwością,
a gwarantuję Ci,
że osiągniesz to co zamierzyłeś.
Dziewczyny a jak liczyć za parafinę ? nie wiem jaką dać cenę. mieszkam w miałej miejscowości nie wiem czy 15zł czy 20zł i zrobić np promocję że przy 3 zabiegach cena wyjdzie łączna 50zł a nie 60zł ? czy to nie za mało/za dużo ? stosuję prepraty cuccio do parafiny: piling mango, olejek winogronowy, krem nawilzajacy z cynkiem plus jeszcze daje dodatkowo witamine A+E. doradzcie mi![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)