pij chociaz ciepla herbate to poczujesz sie lepiej
pij chociaz ciepla herbate to poczujesz sie lepiej
wszystkie marzenia sie spelniaja
Chyba zostane Miriam
Juz trochę mi minęło i w końcu mogląm zjeść cos ciepłego... o 18 ide chyba gdzies w koncu wywołac zdjęcia do tych ramek..
aaa i miałam wstawic zdjece biedronek
prosze. na jakze moich pieknych długich paznokciach![]()
Ostatnio edytowane przez natalia268 ; 20-07-2009 o 17:06
Sliczne te biedroneczki,ja jestem padnieta dzis,i zla,bo pazurki prawej reki nie wyszly zbyt dobrze,bo robione lewa reka,masakra![]()
a ja jakieś 2 godziny temu wróciłam od koleżanki. Cykalyśmy fotki pazurków na konkurs... zrobiłyśmy ponad 60 i jak ja mam wybrać te najlepsze![]()
![]()
hehhehmoze jakos dasz rade , do rana![]()
olej kzrywa c,daj te ktore twoim zdaniem sa najlepsze![]()
a można wysłać 3 a nie 2 zdjęcia![]()
![]()
wyślij te 60![]()
ja dopiero wrocilam z wypadu i znow mam nieprzyjemnosci, jejku czemu te niektore laski sa takie narwane tylko problemy mi robia.
wcinam Mlekołaki![]()
Wkładam ogóry do słoików![]()
Nie patrz nigdy na twarz, czy piekna i mila. Patrz tylko na serce, bo w nim dobroć i sila
probuje wymienic obudowe w telefonie
a ja uz nie pamietam kiedy ostatni raz mialam popoludnie wolne... mialam isc na piffko z kolezanka ale sie okazalo ze do roboty musi iscale moze druga wylezie hehe
---------- Dodano o godzinie 20:37 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 17:35 ----------
no ja idem na piffkodo jutra muuuuaaaa
![]()
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
klade maluszka spac
a ja po ciezkim dniu pije wlasnie pifffffko i klade sie lulu a rano znowu pracka i popoludniu paznokietki
moj szkrabik dopiero zasnal wiec ja szusuje w necie,odbralam kupon z rosmana i biegne wkrotce po darmowe probki![]()
ja czekam za klientka tzn mam jeszcze 40 min.cos mnie brzuszek boli i sie boje ze mnie wezmie grypa jelitowa buuuuuuuuuu
---------- Dodano o godzinie 17:31 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 13:16 ----------
no nic mnie juz nie boli , wyskoczlam sobie na solarium ale tylko 7 minutek bo goraco jak nie wiem co ... mam 30 min wolnego a potem pazury u raczek i nyzki ..
Iz
a ja szykuje obiados dla M...bo zaraz wroci z pracy i probuje zrobic nowy cennik![]()
poluje na ebay na jakas tania lampe UV dla mamy, nie jestem w stanie jezdzic co miesiac do niej robic pznokcie wiec teraz jak bylam to ja uczylam-na razie nozki sobie zrobila (wyszlo jej super jak na pierwszy raz, czysciutko i rowno), nastepnym razem pokaze jej jak sie tipsy przykleja itp. -bede mogla odpoczywac jak ja odwiedze a nie pracowac![]()
haha Rudi dobry pomysł![]()
ja skonczylam raczki i nozki ale pozniej dam zdjecie teraz mi sie nie chce laptopa odpalac zeby zdjecia z koma przezucic... no i zaraz pewno pojde z jakas ksiazeczka sie kapac...
Iz
ja własnie sprawdzam czy posty w tym dziale sie naliczaja... po interwencji jesnej z naszych koleżanek...
---------- Dodano o godzinie 21:35 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:34 ----------
o proszęnaliczają sie
![]()
a ja siedzę sama w domu i smażę sobie frytki...i bede w herbatce topić smutki![]()
miminka tylko w herbatce , to se chociaz rumu dolej hihi i jakie znowu SMUTKI![]()
Iz
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)