Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy ja zamawiam zawsze u nich i jestem zadowolona. nie wiem jak z reszta ozdob ale brokat zamawialam i dostalam pelne pojemniczki tak samo z akrylem kolorowym, no ale nie wiem jak z tymi po 1g w woreczkach.
Ja właśnie czekam na paczkę od 4nails.Myślę,że jutro,najpóźniej w środę powinna dotrzeć,bo przed południem napisali,że dzisiaj wysłali.Cenowo wychodzi ok...zobaczę jak jakościowo i ilościowo.Dam znać jak już dotrze wszystko.
Prędzej zamawiałam coś od V&P, M&P-wszystko ok.Dzisiaj mi przyszły patyczki Fimo FIMO!100 plasterków! PROMOCJA ! (1082053938) - Aukcje internetowe Allegro -długość większości patyczków jest nawet większa niż podano na aukcji.
Paczka przyszła. Wszystkie ozdoby fajne,dość sporo jak na tą cenę i fakt,że zamawiałam w woreczkach. Nawet parę ozdób dostałam gratis,ale to już w dużo mniejszej ilości. Także z czystym sumieniem mogę polecić tego sprzedawcę.
Ostatnio edytowane przez Emist ; 23-06-2010 o 07:08
Zaopatruje się w tych samych sklepikach co Wy, dlatego nic nowego nie wpadnie mi chyba do głowy, polecam Dobrą Radę, Stylistkę, ostatnio odkryłam http://www.paznokcie5zl.pl można coś znaleźć markowego...
Co do AllePaznokci natomiast to raz zamówiłam u nich rzeczy za kilkaset złotych (frezarka, itp.) zapłaciłam za kuriera w czwartek, a po moich kilku interwencjach przyszedł w następny czwartek z datą nadania środa zależało mi na tych rzeczach więc mogli się pospieszyć... Ale zamawiałam kilkakrotnie i wcześniej paczka była u mnie dość szybko, tym jednym incydentem mnie zrazili...
ja zamawiałam kilka razy w Allepaznokcie, dekorynka, pretty_nails, goldnails- szczególnie polecam goldnails.
ale niestety zraziłam się niesamowicie do magdaszewczyk....kupiłam u nich sporo rzeczy, tego samego dnia wpłaciłam im zaliczkę- kasę mieli od razu - pisałam e-mail że dopłacam im do 20 zł żeby paczkę wysłali kurierem jak się da najszybciej bo niektóre rzeczy były mi bardzo potrzebne, odpowiedzi od nich nie dostałam...czekam czekam i nic...paczka przyszła po 2 tygodniach...pocztą...zapłacili za wysyłkę 7 zł....a wpłaciłam im 20 i brak o0d nich jakiejkolwiek odpowiedzi co do zwrócenia mi tych 13 zł... ale gdybym ja im wpłaciła o 1 zł za mało to by mi nie nadali paczki, ale że wpłaciłam im 20 to reszty już nie dostane... Także nie polecam! Zraziłam się do nich baardzo.
---------- Dodano o godzinie 08:32 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 08:31 ----------
napisałam zaliczkę :
zapłatę za wszystko znaczy się
ja często zamawiam u magdyszewczyk i jestem zadowolona
zawsze paczka szybko dostarczona (2-3 dni) raz była opóźniona ale to przez kuriera
gratisy w dużych ilościach,pojemniczki wypchane po brzegi a woreczki też niczego sobie
A ja dopiero zaczynam a właściwie zacznę no i zamówiłam zestaw z 4Nails.Możecie coś mi o tych akrylach powiedzieć
... Czy któras z Was zamawiała u tego sprzedawcy- chodzi mi o uwierzytelnienie zakupów
CK*Lakier Żelowy Hybrydowy 6ml MEGA WYTRZYMAŁY! (2572827154) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
"Wczoraj- to historia
Jutro - to tajemnica
Dziś to dar od losu....."
Ma 100% pozytywnych komentarzy wiec chyba mozesz spokojnie zamawiac
Dziewczyny
Wiem,że wiele z Was zaopatruje się u tego sprzedawcy.
Chyba największy szał zrobiły kolorowe żele po 4zł!
Dodajmy,że żele już przez nas sprawdzone i bardzo lubiane.
Wiem,że jest wątek o produktach z allegro,ale w związku z tym,że ten sprzedawca ma naprawdę świetne ceny i opinie może uda utrzymać się ten wątek przy życiu?
Tu link
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Piszcie co macie i co warto kupić
Osobiście przetestowałam złote formy summer
-mocny klej.ogólnie bardzo fajne chociaż nie są bardzo sztywne
Formy szerokie
-klej dobry,ale dla mnie zbyt miękkie.tragedii jednak nie ma
Cleaner
-jak najbardziej ok.kupiłam litrowy a później się przestraszyłam,ze to może znów kolejny duszący i na
maksa wysuszający śmierdziel.
Na szczęście olazał się dobry.
Pilniki łódki 100/180
-miałam różne tanie pilniki.te biją wszystkie.są super.
Mam jeszcze proste.jak przetestuję to napisze.
Hybryda ins
U tego sprzedawcy chyba jest bez oznaczeń.
Zero nr.zero nazw.
Masakra.miałam niezłą zabawę żeby dojść co jest czym.
Nie wiem ile w tym mojej wygranej.,bo o ile na wzorniku
I butelkach można opisać po swojemu to chcąc kupić kolejny raz dany kolor nie będzie już tak pięknie
Ostatnio edytowane przez sandrus ; 09-02-2013 o 00:42
ja jestem ciekawa czy ten zel to cos a'la silcare ? opakowanie podobne do base one, i kolory jak najbardziej odpowiadaja tym z silcare.
OKAZJE * ŻEL UV VITAL 50g jednofazowy MEGA WYBÓR (3003505638) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Ja u tego samego sprzedawcy co Sandrus, zamówiłam :
- waciki bezpyłowe 12-warstwowe 500 sztuk (jeszcze nie testowane, zależy mi na tym czy się rwą od razu czy nie bo kiedyś miałam takie co były "wytrzymałe", jutro będę testować )
- 3 żele kolorowe:
nr 46 flower violet
nr 47 black jack
nr 72 mettalic orchid violet
Żele są w białych opakowaniach bez etykiet, nazwy itp.
Nie wiem jak u was, ale u mnie na komputerze wiele kolorow wyglada tak samo np fiolety od nr 44 do 46. więc wybierając kolory sugerowalam się kolorami silcare jeżeli nazwa jest taka sama. znalazlam w necie odcienie i tak zamowilam np flower violet, black jack. nie wiem jak z mettalic orchid - ale ten kolor pokazała jedna z forumek w którymś poście
W zalączniku dodalam zdjęcia żeli, niestety w przypadku flower violet aparat robi z niego niebieski odcien, dlatego z boku zdjecia dalam mniej wiecej kolor jaki jest w realu . Jednak na kazdym kompie moze byc inaczej zalezy od ustawien monitora.
Dziewczynki jak macie te żele to róbcie fotki, będzie nam latwiej wybrac kolor
I jednak lepiej wziąć opcję kurierem po przedpłacie - koszt 16zł. Bo wybierając list za każdą sztuke sprzedawca nalicza sobie 2zl więc lepiej już wziać więcej i kurierem.
Ostatnio edytowane przez Nilvena ; 09-02-2013 o 15:34
Nanami trzeba kupić i przetestować
Wiem,że moja koleżanka robi sobie paznokcie żelem
Vital,nie wiem tylko którym i chwali go sobie.
Moje kolorowe żele miały numerki napisane cienkim mazakiem
Dziewczyny, a używałyście tych żeli na naturalki?
Których.?
Kolorowych ja nie a Vital nim używałam wcale.
U mnie tak samo Nilvena te trzy kolorki są identyczne
---------- Dodano o godzinie 16:35 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 16:35 ----------
Tak, chodzi mi o kolorki na naturalne paznokcie, oczywiście już pokryte jakimś żelem clear
Ok.rozumiem.
Tych kolorowych jeszcze nie robiłam.
Ja też nie uzywałam na naturalki. Ciekawe jak sie beda zachowywac.
a właśnie? na allegro jest wiele takich ofert za 4 zł czy to żele czy hybrydy?!
Jak je oceniacie? Czy one sa na poziomie alle czy modeny? czy tez są lepsze?
"Wczoraj- to historia
Jutro - to tajemnica
Kolorowe niby takie jak silcare,albo chociaż bardzo podobne.
To zdanie dziewczyny,bo ja jeszcze nie próbowałam.
Znam silcare na wylot więc jak przetestuję te za 4 to napewno napisze.
super sandrus czyli uzbrajam sie w cierpliwość i czekam na relacje
"Wczoraj- to historia
Jutro - to tajemnica
Moja opinia co do kolorowych żeli.
Fajna konsystencja i napigmentowanie
Pozwalają idealnie pokryć 2 warstwami.
Bardzo dobrze się utwardzają i nie śmierdzą jak
Niektóre tanie żele.
Pilniki proste-materiał ścierający dobry,ale zdecydowanie
Są bardziej miękkie niż łódki.
Suma sumarum łódka pracuje się zdecydowanie lepiej.
Sandrus czyli rekomendujesz te zelki? jesli tak to daj linka do aukcji...
Jeśli chodzi o pilniki to ja kocham trumienki- mnie sie na nich najlepiej pracuje..
"Wczoraj- to historia
Jutro - to tajemnica
Sandrus muszę przyznać ,że pilniki rewelacja. Kupiłam ponad 50 sztuk i nie żałuję. Kupiłam i łódki i trumienki, również 80/100- ostre. Gorąco polecam. Kupiłam oprócz tego waciki, cleanery, pensetki, cążki do skórek i ze wszystkiego jestem zadowolona
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)