Cytat Napisał Patrycja_92 Zobacz post
Ignorantko bez urazy, ale to forum nie służy do wyśmiewania innych, nie wiem skąd tu trafiłaś i czy wcześniej prześledziłaś atmosfere naszego forum, bo wydaje mi sie że nie. Sama piszesz ze nie masz pojęcia czym różni się żel soak off od zwykłego twardego, a śmiesz wyśmiewać inne dziewczyny bo im folia zeszła? Zastanów się nad tym co piszesz, bo tutaj panuje kultura.
Wow! Faktycznie bardziej muszę kontrolować mój sposób wysławiania się, skoro zostałam tak opacznie zrozumiana. Do wyśmiewania się z kogokolwiek daleka moja droga (natomiast uważam, że potrafię śmiać się z siebie ). Tak do końca nie rozumiem, które stwierdzenie zostało zrozumiane jako wyśmiewanie. Faktem jest, że w instrukcji do folii, która jest do kupienia na allegro jest napisane, że można folię nałożyć przy użyciu kleju na "zrobiony" paznokieć ale nie można pokryć topem UV - cyt. "bo zlezie jak skorupka". Chciałam być pomocna wyszło "masakrycznie". Jestem zdruzgotana . Oczywiście przepraszam każdego, kto poczuł się urażony . Obiecuję poprawę (nie będę się wymądrzać). Doceniam atmosferę panującą na tym forum