Wow!Faktycznie bardziej muszę kontrolować mój sposób wysławiania się, skoro zostałam tak opacznie zrozumiana. Do wyśmiewania się z kogokolwiek daleka moja droga (natomiast uważam, że potrafię śmiać się z siebie
). Tak do końca nie rozumiem, które stwierdzenie zostało zrozumiane jako wyśmiewanie. Faktem jest, że w instrukcji do folii, która jest do kupienia na allegro jest napisane, że można folię nałożyć przy użyciu kleju na "zrobiony" paznokieć ale nie można pokryć topem UV - cyt. "bo zlezie jak skorupka". Chciałam być pomocna wyszło "masakrycznie". Jestem zdruzgotana
. Oczywiście przepraszam każdego, kto poczuł się urażony
. Obiecuję poprawę (nie będę się wymądrzać). Doceniam atmosferę panującą na tym forum
![]()

). Tak do końca nie rozumiem, które stwierdzenie zostało zrozumiane jako wyśmiewanie. Faktem jest, że w instrukcji do folii, która jest do kupienia na allegro jest napisane, że można folię nałożyć przy użyciu kleju na "zrobiony" paznokieć ale nie można pokryć topem UV - cyt. "bo zlezie jak skorupka". Chciałam być pomocna wyszło "masakrycznie". Jestem zdruzgotana
Odpowiedź z Cytatem