No Sandruś ale ładnie ci było w tym blond dlaczego miałaś dosyć? pewnie przedawkowałaś z farbami
A co to za kolor co piszesz? pierwsze słyszę jak chcesz pokaż fotkę z tym kolorkiem na twojej głowie![]()
No Sandruś ale ładnie ci było w tym blond dlaczego miałaś dosyć? pewnie przedawkowałaś z farbami
A co to za kolor co piszesz? pierwsze słyszę jak chcesz pokaż fotkę z tym kolorkiem na twojej głowie![]()
Ostatnio edytowane przez moja pasja paznokcie ; 18-03-2013 o 12:01
Nie wiesz jak wygląda gałka muszkatołowa?To taki rudy brąz![]()
Ostatnio edytowane przez LailaK ; 22-02-2013 o 18:18
https://www.google.pl/search?hl=pl&c...ne%3B400%3B544
ta jest piękna![]()
A ja mam kręcone całkiem, chcialam mieć fryzure a'la gwiazdy, dół kręcony, a góra prosta, cos w stylu:
no i troszkę mi się udało, tylko ze ja mam z grzywką na bok
![]()
Ostatnio edytowane przez Patrycja_92 ; 23-02-2013 o 01:41
http://www.pati-nails-lashes.blogspot.com/- amator, samouk, zapraszam
_______
Nie wzbijesz się w niebo machając rękami.
Wybuduj rakietę, zwaną ciężką pracą,
napędzaną cierpliwością,
a gwarantuję Ci,
że osiągniesz to co zamierzyłeś.
Moje włosy na dzień dzisiejszy wyglądają tak![]()
"Kiedy nie wiesz co zrobić - uśmiechnij się". H. Jackson Brown
kath - fajne ombresama bym sie na takie skusila, ale fryzure mam "na boba" wiec odpada
![]()
![]()
SKORO JESTEŚMY TYM, CO JEMY
TO NIEZŁE ZE MNIE CIACHO
dzięki rudzielec, ja chciałam boba haha, ale moje włosy do tego się nie nadają
są proste i w miarę posłuszne tylko po wizycie u fryzjera i do pierwszego mycia
![]()
hah, mam tak samo, moje wlosy to nie lada wyzwanie dla mnie samejtyl króciutki a przód dlugi. mam wlosy grube jak druty i po myciu puszyste w sensie siano
i powywijane we wszystkie możliwe strony. Ale jak popryskam czym trzeba to fajnie sie prostują i fryzura b. wygodna
![]()
SKORO JESTEŚMY TYM, CO JEMY
TO NIEZŁE ZE MNIE CIACHO
Kath super wygląda twoja fryzurka i właśnie na taką długość najładniej to wygląda,ślicznie![]()
zazdroszczę Ci rudzielec takiej fryzurki, niestety moje włosy są zniszczone, a przy bobie bez prostownicy na mojej głowie odpada więc zrobiłyśmy ombre i teraz będę myśleć co dalej
jak ja kocham boba i rude włosy
moja pasja paznokcie dziękuję ślicznie![]()
Może to nie są moje wymarzone fryzurki,troche powymyślane, fantazyjne.
Moje dzieła .. jak sie podobają?![]()
mi sie podoba ta przedostatni fryzurka, wygląda zjawiskowo. Korzystasz z jakiś tutoriali, zdjec, czy sama kombinujesz?![]()
mi sie jedynie marzą włosy po pas!
nic wiecej nie pragne
ZAPRASZAM NA NOWEGO BLOGA:
http://www.uroda-diamondshine.blogspot.com/
Kasia, ja wlasnie zapuszczam... chocby mnie fryzjer z nozyczkami gonil to nie dam sie sciac do mojego urlopu czyli wrzesien/pazdziernik. Nie interesuje mnie nawet to czy bede miec rozdwojone konce, czy polamane. Uparlam sie i juza wlosy ostatnio mi rosna jak glupie, sa o wiele wiele gestsze niz byly wiec zapowiada mi sie busz na glowie. No i wracam z rudosci do ciemnych... Teraz mam jasny baleyage, ale jednak lubie siebie w braziku takim na poziomie 4
![]()
nanami ja mam 3 na glowie i tez sie czuje super w tym kolorze, mam dodane gdzienigdzie jasne pasemko i jak kiedys mialam przedluzone wlosy to mi przez to mi sie wydaje urosly bo wtedy nie prostuje, nie susze. zwiaze w kite i ide spac a rano sa tak naturalnie pofalowane a jak nie mam wlosow doczepionych to prostuje... takze doczepilam i tak chodze czekajac na cud az moje beda jak sztuczne haha![]()
ZAPRASZAM NA NOWEGO BLOGA:
http://www.uroda-diamondshine.blogspot.com/
Marylin próbować można, tylko trzeba sie obstawic lusterkami.![]()
Annstyle , mi się wszystkie bardzo podobają. Super że masz swoją kreatywność , mam koleżankę fryzjerkę ale ona z czesaniem to lipa muszę jej pokazać twoje prace może się zmotywuję do działania .
Pozdrawiam
Annstyle- rewelacja masz zdolności
dziewczyny ja też zapuszczam włosy i ostatnio powiedziałam fryzjerce że nie chcę podcinania końcówek ,nie i koniec niech są rozdwojone i nie równe,maja rosnąć ,a tak to niby pół centymetra obcinałam a zawsze z ciachane 2 cmNigdy więcej,od stycznia mam z 5 cm dłuższe bez podcinania
a stan bez zmian
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)