driveonecrazy bardzo ładnieczysta i dopracowana aplikacja
pozazdrościć klientki sliczne ma rzeski naturalne
![]()
jestem pod wrażeniem umiejętności po tym czasie, może pomyśl o metodach objętościowych hmm![]()
kiwaczek a ja nawet wiem u kogo sie szkolilas u Alipieeekne rzeski cudowne <3 napewno dużo wyniosłaś z kursu u Marchewkowej
Zdolniacha GRATKI
twoja modelka pewnie bardzo zadowolona
![]()
http://pliki.wzorki.info/?v=CZ720.jpg
co sądzicie o tym![]()
Monika84 wyglądają ładnie i naturalnie![]()
Jednak z tej perspektywy większość rzęs tak wygląda, najlepsze do oceny są zdjęcia od góry i na otwartym oku na wprost![]()
Facebook: AnastazjaBalon
- zapraszam do obserwowania i komentowania prac
Dokładne informacje: www.anastazjabalon.com
Mój blog: thebestmakeupartist.blogs pot.com
Zgodzę się z Anastazją![]()
Moje kolejne 3D po warsztatach
Wiem wiem,ze najlepiej widać na otwartym oku itp. no i bez makijażuale aparat mi się zepsuł i szukam jakiegoś dobrego.A to zdjęcie zrobił mąż klientki bo chciałam.
Mam pytanie... właśnie tej dziewczynie po ok tygodniu rzęsy strasznie się pokrzyżowały i zastanawiam się co zrobiłam źle :/I powiedzcie mi jak to robicie,że macie taki gęsty wachlarz
![]()
U mnie tego nie widzę :/
kiwaczek piekne!
gdzie robisz kurs jesli moge zapytac?
Kiwaczku ale ladne aplikacjegratulacje
Driveonecrazy no co Ty chcesz...co?bardzo ładnie rowniutko
![]()
kiwaczek świetnie,Ala kawał dobrej roboty ;D
u mnie 3D
Dziś miałam pierwszą klientkę z ogłoszenia. Od razu trafiła mi się dziewczyna typu "czy długo jeszcze" po 30 minutach. Wstawała mi co 40 min na siku, głowa rozbolała etc
przyznaję bez bicia że nie zrobiłam całości, nie dała rady i uprosiła żeby pozostałe 10% zrobić na uzupełnieniu (pierwsze dwa zdjęcia). Rzęski są jeszcze wilgotne od toniku którym przetarłam powieki po zdjęciu taśmy jedwabnej.
Drugie dwa to uzupełnienie koleżanki po 3 tygodniach. Zakładane miała B 0,15 8-12, uzupełniałam już C 0,2 8-13.
Stylizacja rzęs - Great Harwood UK https://www.facebook.com/ForYourLashes
2-3 maj 2015
kiwaczek- no powiem Ci, że wcale te aplikacje mi nie wyglądają na "kursowe"bardzo ładnie, podoba mi się
Widać, że masz do tego rękę.
Również uznanie dla instruktorki![]()
kiwaczek hohho dziewczyno jak Ty kleisz tak rzesy na kursie to co to bedzie za rokpiekniuuusie jestem pod wielkim wrażeniem :d Co to znaczy zdolna reka + świetny kurs u Ali
Gratki
cataleya bardzo ładnie tak trzymac
iraa swietna robota!
Dzisiaj wydziergane. Schrzaniłam prawy wewnętrzny kącik. Teraz widzę jak patrzę na zdjęcia...
2-3 maj 2015
kiwaczek świetnie Ci idzie
cataleya dobra robota
Ode mnie 2:1 (rzęski trochę "posklejane" od łez) i uzupełnienie 2:1 - ta Pani mi poszła ostatnio po klejeniu na solarium i myślałam, że będzie dużo gorzej![]()
wisienka bardzo ładnieczasami nawet solarium nie ma wpływu na rzesy, mi kiedys poszła Pani na basen ( chodz wiedziala ze nie moze po uzupelnieniu do 48h
i tez przyszła w stanie bardzo przyzwoitym po 3 tygodniach
![]()
Jeszcze jedno z dziśTo ta koleżanka co ma takie potwornie słabe rzęski. Uzupełniałam już 0,10 C 8-11. Wewnętrzne kąciki aż się proszą o 2:1 lub nawet 3:1 ale tego jeszcze nie umiem
![]()
2-3 maj 2015
cataleya nie wiem czy nie powinnaś spróbować w zewnetrznych kacikach dac troszke krótsze rzęski![]()
Na razie założyłyśmy cieńsze rzęski, jeśli będą opadać damy też krótsze. Strasznie marudziła że nie chcę jej dać dłuższych jeszcze.
Ostatnio edytowane przez Cataleya 1981 ; 10-04-2013 o 18:08
2-3 maj 2015
Eh, a mi znowu nie wyszloW poniedzialek zrobilam korekte kolezance z pracy. Zajelo mi to 2,5 godziny. Zawsze chce zeby bylo ladnie i sie staram ale ciezko mi sie Jej te rzesy robi
Na dodatek kolagen mi wyplynal, dosyc bardzo a ostatnio jakos mi sie tak nie zdarzalo. Nie wiem, moze tasme wyprobuje. Kolezanka ma te policzki takie wbrew pozorom pulchne, rzesy sie na nich opieraja no i ma gleboko osadzone oczka, lecz o dziwo wypukle
Pocielam płatki, przykleilam jeszcze do noska no i troszke podnioslam powieki , ale i tak ciezko mi to szlo.
Coz, dalam 0,15 i 0,2 B glownie 10 i 11 tki.
honey kochana przede wszystkim z tego co ja widze to troksze bardziej popracuj nad kierunkiem rzes, moze niekoniecznie rob takie długasneLepiej bedzie Ci sie narazie kleic na krótszych rzeskach, szybciej i prosciej, spróbuj moze bardziej podkreconych dla efektu otwartego oczka a nie koniecznie uzywaj długasnych rzes, i napewno bedzie lepiej
za długie rzeski dajesz do wewnetrznego kacika, na zew wykoncz kilka ostatnich krotszymi a efekt nie bedzie przeciazony.
Spróbuj tych zaleceń a jak nie to pomyśl może o doszkoleniu z 1:1 w celu wyeliminowania tych błedow hmmm?
cataleya aplikacja ładna tylko ja tez bym wykonczyla krótszymi rzeskami np 9 w zewnetrznym kaciku, oczko bedzie ladnie skonczone a nie bedzie tak bardzo opadac kacik, bo efekt robi sie troszke smutnawy.
Spokojnie dojdziesz do wprawy w 1:1 a potem bedziesz smigac tez z objetosciowymi metodamiNajpierw dobrze wycwicz sobie 1:1
![]()
Ostatnio edytowane przez Star Lash Academy ; 10-04-2013 o 22:40
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)