a o szkołe chodzi... trzymają mnie tak ciągle w niepewności i nie wiem czy sie dostane czy niea na zaoczne iść nie chce, bo jeszcze sie w życiu napracuje... a na jakieś studium kosmetyczne to pewnie też trzeba sporo kasy...
a o szkołe chodzi... trzymają mnie tak ciągle w niepewności i nie wiem czy sie dostane czy niea na zaoczne iść nie chce, bo jeszcze sie w życiu napracuje... a na jakieś studium kosmetyczne to pewnie też trzeba sporo kasy...
oj na pewno bedzie dobrzejak Ty bys sie miala nie dostac co zdolniacho nasza
![]()
---------- Dodano o godzinie 22:05 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 22:04 ----------
dobra ja spadam dziewuszki i Kamisq do jutera , mam nadzieje ze choc na chwilke wleze![]()
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
ty znikasz a ja dopiero wchodze,skonczylam sobie pazurki u stopek robic a zaraz trzeba spac
wszystkie marzenia sie spelniaja
zalamka-wlasnie dzwonila laska co jej 2 tyg temu kladlam zel na naturalne paznokcie i mowi ze jej zaczyna troche odpadac-co dokladnie sie dzieje nie wiem, umowilam sie na dzis na 18. nie wiem czy to uznac jako naprawe czy normalnie ja skasowac?
Rudi normalnie ja skasuj bo w koncu 2 tygodnie nosila... mowie Ci bo jak nie wezmiesz kasy to Ci na glowe pozniej wejda ...
Iz
Upiekłam ciacho i robie obiadek...jeszcze kupa prania i na 15 klientka...trzeba sie uwijać heh
Nie patrz nigdy na twarz, czy piekna i mila. Patrz tylko na serce, bo w nim dobroć i sila
Dzidzia dziekuje za rade, ja mysle ze ona je troche podpilowala bo juz jak skonczylam jej paznokcie to mi powiedziala ze by wolala rogi bardziej okragle, nie zrobilam jej tego bo wiadomo ze wtedy zel bedzie sie zapowietrzal przy wolnym brzegu.
Dobra lece robic obiad.
ja powinnam posprzatac troch i brac sie za obiad ale nie moge przestac klikac na naszym forum
ja jeszcze godzinka i koncze prace i pedem do domu bo klientka ma przyjsc
a ja siedze w pokoju dziecmi i spiacym mezem hehe i jest mi TAAAAAAAAAAAK goracooooo :/
u mnie znowu duchota na maksa i sie zaraz rozplyne , dopiero co skonczylam pazury u rak i nog i mam jakies 10 minut na forum bo zaraz znowu tipsy ... nawet wiatrak mi juz nie pomaga przy pilowaniu![]()
Iz
a ja przez 5 godz w ten upał gracowałam tuje... myślałam że fiknę
i jestem studentką hihi![]()
gratuluje,ja dzis obijalam sie na dzialeczce,malego wykapalam uspalam teraz mam wolneeeeeeeee![]()
kurde koniec miesiaca to dla mnie masakra jak musze placic za wszystkie ratyale zarobilam na nie w dwa dni wiec teraz zbieram na weekend hihi
a tak ogolnie to cos mnie brzuch boli![]()
Iz
moze nie zjadlas kolacji![]()
hehe wlasnie sie boje czegokolwiek zjesc... czy u Was tez jest taaaaaaka burza![]()
Iz
u mnie pada,a;le ja bardzo sie ciesze z tego faktu bo ulga,swierze powietzre no i troche chlodu wkoncu![]()
wlasnie skonczylam pazuraski i ide na kolacje bo juz w brzuchu burczy-dzis salatka z banana i nektarynek i bula z nutella-mniam,
To się nazywa łączyć przyjemne z pożytecznym niby taka zdrowa kolacyjka sałatka z owoców a jako dodatek nutella...![]()
Narobiłaś mi smaka i na banana i nutelle chyba będę musiała jechać do sklepu
A ja zaraz wychodzę z domku, idziemy świętować urodziny mojego mężczyzny
A jeśli chodzi o pogode to coś czuje że zaraz zacznie walić piorunami!
o tej porze to ja juz szykuje sie spac heheheh
u mnie juz wali i nie zanosi sie zeby przestalo ... zaraz idem do wanny z laptopikiem w koncu zdjecia zrzucic![]()
Iz
fajnie masz , pomoczylabym sie,u mnie tylko prysznic![]()
kurcze... nie miałam internetu i mam trochę zaległości![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)