A ja nie dostałam płatków gratis![]()
A ja nie dostałam płatków gratis![]()
Wisienko doslemy na pewno![]()
Dziewuszki, a ja mam takie pytania(jako, że napisałam do evolashes, ale pewnie mają mnóstwo zleceń itp. i nie odpisują to zapytam tu może któraś odpowie mi prędzejniż oni):
-czy możliwość płatności za zakupy to jedynie przelew na konto?
-czy w paletce rzęs SILK Diamond mix 6-14 mm występują "wszystkie długości po drodze" tzn. 6,7,8,9,10,11,12,13,14?
-jakie ilości poszczególnych rzęs występują w tym opakowaniu mix?tzn. ile pasków?
-i jakie są koszty wysyłki kurierem w przypadku zakupu jednego opakowania/paletki?
będę wdzięczna za odpowiedź na jakiekolwiek pytanie![]()
jauntyangel wszystkie odpowiedzi znajdziesz na stronce![]()
-jest możliwość zapłaty przy odbiorze
-wejdź sobie w minki i na drugiej fotce będziesz miała ładnie rozpisane długości i ich ilości w kasetkach mix
- ceny za kuriera nie pamiętam bo takie info wychodzi chyba dopiero po zakończeniu zamówienia
(ja przy wpłacie na konto płacę 6,5zł ekon. 8zł priorytet - czy jakoś tak)
Paczuchy nawet pocztą idą b.szybko. Ja wczoraj zamawiałam, dziś wysłane, jutro wyglądam listonosza
A żeby się upewnić dzwoń do Edyty lub Bożeny są tam podane komórki.
www.trooskawka.pl
INSTRUKTOR stylizacji rzęs
FB https://www.facebook.com/Trooskawka-...55544/?fref=ts
dzięki Izi
właśnie nigdzie nie mogłam znaleźć info o płatności przy odbiorze - widać słabo szukałam
co do tych ilości pasków danej długości to szukałam nawet na zdjęciach, ale w silkach i nie wpadłam na to że w jedwabnych będzie podobnie
przekonałaś mnie co do wpłaty na konto(bo w sumie pytałam o kuriera z obawy, że może iść kilka dni)
więc zabieram się za moje super małe zamówionko![]()
przesylki dziewczyny realizuja expresowo
ja czekam zawsze gora 2 dni![]()
spokojnie możesz zamawiać pocztąmax 2 dni i paczuszkę masz u siebie
![]()
Tak jak pisałam, tak listonosza wypatrzyłam. Paczucha na miejscuA nie powiem miałabym skuchę ale to przez własne przeoczenie, dziś mam klientkę upartą na inny rozmiar niż jest to u mnie w standardzie a "towaru" niewiele - nom a teraz cała paletka specjalnie dla niej
Ale płatków też nie dostałam![]()
www.trooskawka.pl
Izi pisz PW sprawdzę co i jak.... na jaką kwotę mialas zamówienie? albo numer na pw ok?
---------- Dodano o godzinie 14:44 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 14:43 ----------
Jak mamy dobrze z naszymi Dziewczynami dobrymi duszkami. Rzeczywiscie zasypane obie robota jesteśmy i stad opóźnienia w odpisywaniu na zapytania.
Angel wyslalam już maila kilka godzin temu
---------- Dodano o godzinie 14:47 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 14:44 ----------
Izi już chyba wiem Kura pakowala a jak wiadomo Kura bywa rozkojarzona (pamiętacie termin narodzin Zbycha na 10.06) , doślemy oczywiście i gwarantuje, ze się w nich zakochasz![]()
edytakonii albo znowu coś przeoczyłam(ostatnio jestem meeeeega zakręcona
) albo coś tu się nie zgadza - wybrałam paletkę z długościami 6-14, a na zdjęciu przesłanym przez Ciebie są od 8-14
![]()
Tak wyslalam od 8, bo to nowe mixy a ja poprzedniej wersji już nie mam a był dzień moich przesyłek i chciałam Tobie wyslać jak najprędzej (swoja drogą uważam ze te mixy nowe sa naprawdę super i do wykorzystania dla mnie w calosci)
ok, a już myślałam, że znowu coś pokręciłamto będzie moja pierwsza styczność z Evo i jak tylko wypróbuję dam znać jakie są moje odczucia
![]()
tak tak, to ja głupia kura trzy tygodnie przed porodem nie powkładałam płatków niektórym. Która chce teraz, a która przy nastepnym zamówieniu?. Powysyłam, a napiszecie mi na PW nazwiska, to Was odnajdę po adresach, bo ja kurzą pamięć mam i nazwisk nie pamiętam. Ale za to jaka przeurocza jestem
Jeśli chodzi o miksy dwa, to rzeczywiście chyba są lepsiejsze, bo jest w nich 9 mm, a miksach jedynkach są te króciótkie 6 mm zamiast dziewiątek, a szósteczki używa się rządko
Szczycę się tym, że zdjęć nie retuszuję
Hehe, Kurko ja się przypomnę nastepnym razem. Same płatki to mój listonosz zgubizresztą szkoda zachodu.
www.trooskawka.pl
też już niecierpliwię się na nowe zakupy![]()
Paczuszka rzeczywiście w mig dotarła - koło 12-stej dziś przywiozła mi listonoszka kopertkęmam jednak jeszcze takie małe pytanie techniczne: czy jest jakiś sposób na chwytanie tych rzęsek z paletki by szło szybko i sprawnie czy może każdy na swój sposób sobie radzi?
Ja również dołączam się do pytania. Chętnie poznam Wasze sposoby na szybki chwyt.![]()
Profesjonalne artykuły do stylizacji paznokci. Dystrybutor SUN FLOWER, EVERSHINE. Artykuły do przedłużania rzęs - NOBLE LASHES.
LUBLIN UL. LUBARTOWSKA 47.
DLA FORUMOWICZEK 2% RABATU. TEL. 515 292 993.
F: http://www.facebook.com/pages/Styliz...83661101693490
ale tu jakiegos specjalnego sposobu nie matrzeba sie przyzwyczaic do rzes w paseczku i wprawy nabrac w lapaniu
trzeba chycic w 3/4 dlugosci i pociagnac do siebie![]()
popieram, zauwazylam ze lepiej odchodza jak sie bierze do siebie a nie do góry czy do boku![]()
pewnie,że tak! trzeba szarpnąć do siebie i tyle
To już dużo dziewczęta - dziękuję![]()
Dziewczyny a mnie lepiej wychodzi w prawociągnięcie
![]()
Zrobiłam zamówienieteraz tylko czekam aż paczuszka dojdzie i będę ćwiczyć na rodzinie
![]()
dostałam wiadomość ze 23 .05 została wysłana wiec myślę ze najdalej jutro powinna już być
Nie mogę się doczekać![]()
Dziewczyny szykujecie sie z premiera jakichś produktów bądź klejów?
Bo nie wiem czy mam sie wstrzymywać z zamówionkiem, czy narazie pauza w nowościach?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)