Serdecznie zapraszam wszystkich do dyskusji. By dodać smaczku powiem, że jestem mężczyzną![]()
Serdecznie zapraszam wszystkich do dyskusji. By dodać smaczku powiem, że jestem mężczyzną![]()
Borysiowy witami, miło ze zechciałes poszerzyc skromne grona mezczyzn na tym forum![]()
Witam wszystkich!
Postanowiłam się w końcu przywitać, bo jak na razie tylko przeglądałam forum i jest świetne, można naprawdę się zaczytać. A ja chłonę wszystko jak gąbka.
Aktualnie jestem na 3 semestrze technika usług kosmetycznych, w zasadzie zawsze "kręciła" mnie tematyka paznokci ale...dopiero teraz zakupiłam lampę UV i chciałabym zacząć od hybrydek.A co dalej, to się zobaczy.
![]()
ooo mamy kolejnego faceta na forumhihi
witam wszystkich![]()
Witamy... witamy serdecznie.... ayame1983 Borysiowy beatka93 krufka Anuśka yunka i wszystkich ktorych pominelam...
Będąc na tym forum nieczego nie pozałujecie... czytania tutaj starczy na długie miesiące i mozna się świetnie podszkolic... podzielić opiniami spostrzezeniami i takie tamU mnie nie ma dnia zebym nie myszkowala po forum hehe
![]()
AAaaaa no i miło że mamy kolejnego faceta![]()
Oooooo kolejny mężczyzna w naszym gronieWitam wszystkich
![]()
Witam wszystkich bardzo serdecznie. Forum podglądam już dosyć dawno, ale nie udzielałam sieMam na imię Ewelina i jestem dyplomowaną kosmetyczką. W czasie szkoły zrobiłam kurs przedłużania paznokci, ale teraz tym się nie zajmuje. Nie byłam zadowolona z moich pazurków. Lubię robić manicure hybrydowy i chcę, żeby był taki dopracowany jak wasz. Może kiedyś dojdę do perfekcji
![]()
Witamy wszystkich
Jesteśmy firmą Fashion Nails.Zajmujemy się dystrybucją produktów marki Mistero Milano w bardzo atrakcyjnych cenach.Zapraszamy Fashion Nalis - hurtownia kosmetyczna, stylizacja paznokci
Witam, mam na imię Magdalena i od dawna śledzę forum, dzięki któremu postanowiłam wybrać się na kurs zdobienia paznokci który ukończyłam w lutym i tak po woli z każdym dniem uczę się czegoś nowego, podziwiam każdą pracę na forum i zazdroszczę, mam nadzieję że ja kiedyś też dojdę do takiej wprawy, Serdecznie pozdrawiam wszystkich![]()
Witam Wszystkie nowe twarze![]()
Witam wszystkie forumowiczki i forumowiczów
Przeglądałam to forum od dość dawna ale wcześniej nie rejestrowałam się.
Jestem kosmetyczką dopiero od roku.
Mam nadzieję, że komuś się przydam na tym forum, choćby coś doradzę lub podzielę się swoimi doświadczeniami.
Z góry dziękuję wszystkim za odpowiedzi na moje pytania i pomoc.
Pozdrawiam!
Ewa
Hej dziewczynki od marca jestem dyplomowaną stylistką paznokci ale powiem Wam że czuje niedosyt po tym szkoleniutrafiłam na Wasze forum z głęboką chęcią poszerzenia swojej wiedzy
mam na imię Ula i wychowuję 2letnią córcię postanowiłam zrobić coś dla siebie i wiem że ta praca naprawdę mnie kręci
chciałabym dojść do perfekcji w robieniu pazurków i mam nadzieję że znajdę tu grono które mi w tym pomoże
pozdrawiam Was
![]()
Hej
Nazywam się Ewelina. Zajmuje się stylizacja paznokci około dwóch lat. Ukończyłam kurs ale nadal dużo szperam po internecie o stylizacji. Z tego co już zdążyłam zauważyć to na tym forum można się dużo dowiedzieć i nauczyć. Ciesze się że trafiłam tu;D
Czesc Inka i UPRMilo widziec tyle nowych pazurkomaniaczek na forum
![]()
Witam się i jaOd pewnego czasu zaglądam na to forum, ponieważ znajduję tu wiele informacji, które nie zostały mi przekazane na kursie. Dziękuję za cenne wskazówki
![]()
Witam wszystkich bardzo serdecznie mam na imie reginai zamierzam sie tu zadomowic na dobre,gdyz uwazam ze jest to swietne forum.jeszcze raz serdecznie wszystkich witam i pozdrawiam.Regina.
![]()
I ja się serdecznie witam, mam nadzieję że znajdę tu cenne wskazówki dotyczące stylizacji paznokci.
Pozdrawiam![]()
I ja witamForum przeglądałam już od baaaardzo daawna. Najpierw pod kątem paznokci, a potem pod kątem rzęskowym
Dużo już się dowiedziałam, ale mam nadzieję, że dowiem się jeszcze więcej. Może nawet komuś przyda się jakaś informacja ode mnie?
![]()
Witam wszystkich na forum![]()
witam wszystkich
zaczynam swoją przygodę z hybrydami i jak na razie jestem całkowicie zielona![]()
O znów kilka nowych Forumków mamy
WITAMY![]()
Witam wszystkich serdecznieOd 2009r. interesuję się stylizacją paznokci lecz dopiero w lutym tego roku ukończyłam kurs
Mam nadzieję że znajdę tu wiele inspiracji do moich prac oraz wiele cennych uwag
Pozdrawiam Dorota
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)