Nie sądzę aby winne były hybrydy MM, ponieważ używam ich i spokojnie trzymają się do następnej aplikacji. Mój dotychczasowy rekord to ponad 6 tyg. Może używasz innych preparatów do odtłuszczania itd niż zalecane? może wina leży w niedokładnym przygotowaniu paznokci? Nie poddawaj się, spróbuj może coś zmienić w aplikacji/ przygotowaniu paznokci. Hybrydy MM są naprawdę bardzo dobre, przy dobrej kondycji pazurkow, ich odpowiednim przygotowaniu i odpowiedniej aplikacji powinny trzymać się bez problemu kilka tygodnipozdrawiam
![]()

pozdrawiam
Odpowiedź z Cytatem

a tu klops. Powiedzcie, czy wszystkie pastele beda sie tak zachowywaly? Mialam w planie kolejne zamowienie, bo kolorki sa boskie, ale w takiej sytuacji to kurcze sama nie wiem, zamiast lososiowego to on naprawde jest taki blado rozowy teraz... A niestety moja Panie (co zreszta jest normalne i zrozumiale) jak wybieraja jakis kolor to chca taki, a nie po tygodniu inny... nie chcialabym sie spotkac ze skargami.

Teraz będę testować je na sobie z warstwą sun blokera jak mi doradzono i zobaczę czy będzie lepiej. Swoją drogą jak robię hybrydę to nie po to, żeby ją potem jeszcze lakierem traktować...

)