Mucha- w zasadzie anastazja napisała już wszystko, więc nie będę się powtarzac. Ta Twoja klientka to troszkę (jak się mówi na Kaszubach) "natrzasła" kobitkaNa pewno powiedziałaś jej czego nie należy robić z rzęsami, a ona zrobiła dokładnie to czego robić nie powinna. Wszystko nie gra, wlezienie pod prysznic, mleczka etc, to powiem tak kolkowialnie.. to co się martwisz, ze się jej nie trzymało?
Większość klejów dla alergików jest słabsza, coś za coś niestety, oparów nie ma, nie drażnią, ale mają mniej cjanoakrylatu chociażby, który jest odpowiedzialny za mocne wiązanie.
D plus nie jest klejem stricte dla alergików, on ma obniżoną emisję oparów jest przeznaczony dla oczu wrażliwych-po prostu, ale trzyma naprawdę dobrze, ale powiem Ci tak, chociaż to wbrew Koranowi, Biblii i TorzeDużo klientek deklaruje alergię, ale nawet nie wiedzą na co są uczulone więc.. prawdopodobnie nie są uczuleniowcami w ogóle, bo jak ktoś jest alergikiem to często to mu tak doskwiera, że idzie i robi próby uczuleniowe i wie na co uczulony jest. W ilu przypadkach usłyszałaś, że Pani jest na coś konkretnie uczulona?
![]()
Jak do mnie dzwoni klientka kupująca klej u nas i pyta się, czy w jednym z naszych klejów są chociażby śladowe ilości lanoliny, to ja wiem, że trzeba sprawę potraktować niezwykle poważnie, bo jej klientka wie na co jest uczulona, ale jesli ktoś deklaruje alergię, a nie wie na co.. wybacz, ale często wystarczy jej po prostu słabszy klej i już, więc czasem klejenie na sensitivach mija się z celem. Czasem to kwestia techniki, dosuniesz parę rzęs zbyt blisko powieki, "oprzesz" się o nią klejem i podrażnienie gotowe. Ale tak, to kleje najczęściej uczulają to prawda, nie rzesy nie płatki(choć czasem) etc ale właśnie kleje. Wypośrodkuj i słuchaj kobitki uważnie co gada)))
I tak na razie testowanie-paskowanie jest weekendowe
Dziewczęta oto cennik:
Otwieramy dla Was serca i kasetki z następującymi rozmiarami, grubościami i 1profilami rzęsek:
Rzęsy z norek do metody piórkowej profil C :
Rozmiary:
9-11 mm
11-13 mm
13-15 mm
Cena jednego paseczka -30 złotych
Rzęsy z norek tzw różowe profil C (cena w sklepie 166 złotych)
Rozmiary
11 mm
12 mm
13 mm
Cena jednego paseczka 15 złotych
Rzęsy Mink Premium profil C i B grubość 0,15 mm
Rozmiary:
8 mm
10 mm
12 mm
14 mm
15 mm
Cena jednego paseczka - 5 złotych
Rzęsy Silk Diamond profil B i C grubość 0,1 mm
Rozmiary
9 mm
11 mm
13 mm
Cena jednego paseczka 5 złotych
Rzęsy podwójnie ścinane- gęsto tkane grubość 0,11 mm profil C
Rozmiary:
8 mm
9 mm
10mm
11mm
12 mm
Paseczki rzęs przesyłamy w woreczkach strunowych
Zamówienia składamy wyłącznie na evolashes@gmail.com!
(dziewczyny dlatego nie na PW na wzorkach, tylko na maila bo jak ja się rozłoże szpitalnie to Wasze zamówionko złożone u mnie może się opoznic etc, etc.. na mailu nam jest prościej)
Rzęsy z norek do metody piórkowej profil C :
Rozmiary:
9-11 mm
11-13 mm
13-15 mm
Cena jednego paseczka -30 złotych
Rzęsy z norek tzw różowe profil C (cena w sklepie 166 złotych)
Rozmiary
11 mm
12 mm
13 mm
Cena jednego paseczka 15 złotych
Rzęsy Mink Premium profil C i B grubość 0,15 mm
Rozmiary:
8 mm
10 mm
12 mm
14 mm
15 mm
Cena jednego paseczka - 5 złotych
Rzęsy Silk Diamond profil B i C grubość 0,1 mm
Rozmiary
9 mm
11 mm
13 mm
Rzęsy podwójnie ścinane- gęsto tkane grubość 0,11 mm profil C
Rozmiary:
8 mm
9 mm
10mm
11mm
12 mm
Paseczki rzęs przesyłamy w woreczkach strunowych
Zamówienia składamy wyłącznie na evolashes@gmail.com!
Koszt przesyłki to 7,50
No to kompletujcie dziewczęta)))
Z rzęsowymi pozdrowieniami
Jeśli Wam się spodoba taka idea -to takich rzutów będzie być może więcej, na zasadzie wypróbowania, bo rozumiemy Was, że nie kazda chce miec od razu np cały asorytment w podwojnie cienkich, bo nie każda z nas klei 3 aplikacje dziennie i zalegające pudełkaw szufladach z rzęsami, które się nie spodobały wprawiają stylistki w lekkie zdenerwowanie![]()