Nitko nie czujesz oparów bo wrażliwa nie jesteś . Mi się nasila coraz bardziej, czwartek i piątek po dwie klientki i cała sobota w łóżku. Mąż tak na mnie patrzy i pyta czy warto
Okropnie

Dzika kurko oczywiście masz rację zgadzam się z tym co napisałaś, bardzo Ci dziękuję za zaangażowanie. Czyli kleić wszystkim na mocniejsze, teraz będę testować B ultra + Wasz Evo i dopiero jak wyjdzie alergia zmieniać ? Ja sama na własnej skórze się przekonałam co to alergia dlatego się boję troszkę. Ale tak jak piszecie, każda klientka ma u mnie swoją kartę, jest ostrzeżona o możliwości wystąpienia alergii i sie pod tym podpisuje więc przykrywka jest. Najgorsze jest to, że tutaj w Irlandii ciężko z lekami. Lekarze stawiają na naturę. Synek miał zapalenie swoich chłopięcych spraw kazali myć. No do cholery dzieci to ja myję codziennie.
No i co za tym idzie ciężko z jakimiś maściami z sterydami czy antyalergicznymi.

Anastazja B pół seta czyli 65 rzęs na oko to jest wtedy kiedy masz klientkę na uzupełnieniu po 4 tygodniach Wiem, bo liczę te 1:1, bo często zdarza się, że ilość rzęs jest różna a chcę aby efekt na obu oczkach był taki sam

a czekaj, zrobię zdjęcie jednej strony z moich materiałów szkoleniowych. To ten mój pół set 65 to już mega efekt Oczywiście kleję do wszystkich rzęs wyrośniętych i do tych które są za połową swojego wzrostu, chyba, że są jakieś luki to wtedy i do tych młodszych. A taki set 65 rzęs, bo są i takie klientki które chcą, to robię w ten sposób, że jedna rzęsa kącik zew, jedna rzęsa kącik wew, kolejna środek i tak lecę do średniego efektu. Nie lubię tak pracować ale w salonie w którym jestem na telefon, ceny mają niższe niż moje, a jeszcze jak oddam marżę... Tłumaczę, że cena jest od tych 55 euro, i 98 procent klientek decyduje się na droższą aplikacje wszystkich rzęs. Oby tak dalej.

w załączniku focia , wyobrażacie sobie w dwie godziny kleić 30 rzęs na oko, lub co lepsze 10 rzęs w 40 minut

i tak tutaj robią. Dlatego jak komuś mówię, że jestem stylistką na nikim to wrażenia nie robi, bo takie przedłużanie to już lepiej sobie kępki dolepić i dlatego te rzęsy na paseczkach tutaj robią taką furorę. Rozdaję wizytówki nikt nawet nie zagląda na face book, bonie znają takich rzęs. Nawet jak patrzą na zdjęcia mówią, że to fotomontaż