A ja chyba zostanę przy etiaxilu![]()
Kaniusia przecież po goleniu masz podrażnioną skóre![]()
Kiedyś też się tak załatwiłam, z przyzwyczajenia wieczorem pod prysznicem ogoliłam się a potem użyłam etiaxilu normalnie horror piekło jak .... no i tyle
Teraz już pamiętam żeby się nie golić przed aplikacją preparatu
Czyt na długo starcza to bym się kłóciła bo on wyparowuje no chyba że owija się go folią![]()

Odpowiedź z Cytatem

![:]](images/emotki/krzywy.gif)

No i przestałam go używać jakoś po 2-3 miesiącach letnich. W tym czasie nie miałam podrażnień. Dodam bardzo ważną rzecz: Ja osobiście nie golę pach tylko depiluję. I jak używam blokera (teraz znów do niego wracam) to dzień - dwa dni po depilacji dopiero go używam. Ważne jest żeby używać na niepodrażnioną skórę po goleniu i depilacji. I mam jeszcze jedną taką ciekawą radę dla Ciebie bo mi bardzo pomaga. Teraz używam blokera bardzo sporadycznie bo pocę się o wiele mniej odkąd zaczęłam go używać rok temu. Spróbuj zrobić tak, że po depilacji zrób sobie przerwę, niech ta skóra odetchnie, potem nałóż bloker 2-3 dni na noc. Albo odwrotnie przed depilacją nałóż bloker byleby skóra nie była świeżo po. W ciągu dnia: Wsmaruj w paszki: ISANA - DEO CREME MILD (kupisz w rossmannie tj. dezodorant w kremie bardzo tani). Ten dezodorant złagodzi dziwne uczucie napięcia skóry które możesz mieć po blokerze a jednocześnie jest bardzo dobrym dezodorantem w kremie. 
. Jedna klientek poleciła mi ETIAXIL Powiem Wam szczerze , że coś wspaniałego! Już po pierwszym użyciu był efekt. Kupiłam go w aptece za 30 zł. Polecam wszystkim cierpiącym na potliwość. Preparat ten stosuje się raz na trzy dni na noc. Na prawdę jest skuteczny! Przetestujcie koniecznie a efekt Was zaskoczy