Edyto czy czytalas mojego maila? Kiedy moge liczyc na zwrot pieniedzy.
Edyto czy czytalas mojego maila? Kiedy moge liczyc na zwrot pieniedzy.
Karchola, pincety dotarły do mnie, wtedy kiedy leżałam w szpitalu, więc siłą rzeczy nie mogłam sprawdzić czy są w skrzynce. Są, więc pieniądze przesyłamy z powrotem. Tak, jak napisałyśmy.
Oraz dziewczęta, jestem z powrotem.
Przygotowujemy dla Was nową niespodziankę , powiem tylko tyle, że po to sprzedawałyśmy rzęsy "na paseczki", nie żeby się wzbogacić, ale żeby sprawdzić, co Wam w duszy gra i czego tak naprawdę potrzebujecie
I już chyba wiemy
![]()
Szczycę się tym, że zdjęć nie retuszuję
O kurko, jesteśto gratulacje
dużo zdrówka Tobie i dzidziowi życzę.
Kurko gratulacje !dużo zdrówka dla Was
Już nie mogę się doczekać kiedy dotrą moje paseczki![]()
Oj to znowu nic nie dostalamCos sie psuje z tymi wiadomosciami.
Zapraszam na mój rzęsowy blog w nowej odsłonie
http://wimpernmannheim.blogspot.de/
Oraz na moją strone fb
https://www.facebook.com/LashesByBasia/
Kura no napisz Dziewczynom co tam dla nich mamy noooo
Kurko serdeczne gratulacje!
Teraz dużo zdrówka i spokoju
No i dajcie tą niespodziankę![]()
Jeszcze troszeczkę... zaraz będzie wiadomo
ja już mam plakacik... i zaraz go wstawiętralalala
![]()
Drogie Stylistki, Tylko dla Was tylko od Evo
Paletki Mini.
-Teraz będziesz mogła spróbować naszych rzęs bez obawy o nietrafiony wybór.
-Będziesz mogła wyposażyć swój kuferek w większą ilość rzęs
- Paletki mini są poręczne i w małym rozmiarze
- W paletkach mini - miksach będą umieszczone najbardziej powszechne rozmiary rzęs(bez obaw- nie zostaną Ci w palecie rozmiary, których nie używasz, w oparciu o nasze doświadczenie w aplikacji rzęs miksy skomponujemy tak, byś była zadowolona)
Rzesy w paletkach mini będą pakowane po 6 pasków w palecie. Dostępne będą zarówno rzęsy Mink Premium jak i Silk Diamond w miksach jak i w uzupełnieniach. Premiera już w lipcu![]()
Ostatnio edytowane przez dzikakura ; 26-06-2013 o 11:49
fajny pomysła jaka będzie cena takiej paletki mini ?
![]()
ooooourocze
Jak cena?Jakie wersje rozmiarowe? i czemu dopiero w lipcu, chcemy już!
Dajcie więcej szczegółów to sobie złoże zamówienie już..plisss
kiwaczek chcemy mini cen, ale maxi klientek i zarobków![]()
Serdecznie gratulacje dla Ciebie kurko Dużo zdrówka, miłosci i cierpliwości.
Mam pytanie do Was evoszki
macie te kleje (ten sam wygląd) i chciałabym sie zapytać czy miałyście na testach u siebie ten H-18 ?
walczę z tymi oparami![]()
Dziewczyny a zdradzicie dokłądnie od którego lipca wchodzą te paletki bo ja w następnym tygodniu chce złożyć jakieś większe zamówienie właśnie na paletki i z chęcią zdecydowałabym sie na te mini.
dziewczyny, a nie myślałyście może, aby wprowadzić ulotki dla klienta z zasadami pielęgnacji przedłużonych rzęsek? ja bym była bardzo chętna![]()
Po angielsku też też
Jest szansa na zdjęcie normalnej paletki i paletki mini razem do porównania jak to duże jest i jak długie paseczki ?
Ostatnio edytowane przez mucha ; 28-06-2013 o 15:13
Dziewczyny pomyślimy
Paletki będą na koniec lipca![]()
Paletki mini do wyboru nasze MINKi PREMIUM I SILKI DIAMONDY![]()
ojej tak długoale będziemy czekać cierpliwie
![]()
Miniliczymy na to. Ta opcja mini jest fajna w przypadku rzadko używanych rozmiarów. na pewno korzystniej cenowo wyjdą tak czy inaczej duże paletki (te za 58zł)
tak Edytko masz racjęja czekam na małe rozmiary 8 i 9 bym potrzebowała właśnie w takich mini paletkach
wiernie będę czekać
![]()
Co do ceny to będzie ona się kształtowała w okolicach 28-29 złotych za paletkę Mini,
Jeśli chodzi o porównanie to długość pasków będzie taka jak w Standardowych paletach Silk Diamond i Mink Premium tylko, że pasków będzie 6
Niestety to producent u którego zaopatrujemy się w towar zapowiedział nam premierę tych paletek na koniec lipca, więc same rozumiecie, nie rzucimy się do maszyn i nie wyprodukujemy ich dla Was, a zależy nam aby to były właśnie te Silki i te Minki, które tak lubicie, bo na rynku jest wiele rzęs i w paletach mini również, ale te i my i wy wypróbowałyście i nie zamierzamy odpuścić jakości, dlatego nie chcemy wprowadzać zamienników.
Tymczasem mamy dla Was nowość "na teraz"
Rzęski w paletach do metod objętościowych zarówno 0,07 jak i 0,1 po 39 złotych za paletkę . Jeśli chodzi o skręt to standardowe C, a i udało nam się zamówić w końcu prawdziwą rozmiarówkę bo z tymi producentami to bywa różnie jak same Wiecie(przechytrzyłyśmy ich). Rzęski są pakowane w paletach po 3 paski, 12,10 i 8 mm więc pięknie wychodzi nimi cała aplikacja
a poniżej metoda Ultra Light Effect wykonana właśnie tymi rzęskami (0,07 skręt C)
Ostatnio edytowane przez dzikakura ; 02-07-2013 o 14:22
Tralalala może i ja dzisiaj nimi wykleję moja babeczke, bo chciała cos mega light a innego niż dotychczas![]()
A czy paletki beda tez z gr. 0,12 ?
Zakochałam sie w tych rzęskach- klientki z resztą też.
ja też chce i 0,18![]()
Będą Dziewczyny już lada dzień i uzupełnienia 012 i 018![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)