Wszystkie żele są oryginalne, jesteśmy dystrybutorem IBD w Polsce.
Zdjęcia nie są naszego autorstwa, pochodzą z materiałów reklamów IBD.
Wszystkie żele są oryginalne, jesteśmy dystrybutorem IBD w Polsce.
Zdjęcia nie są naszego autorstwa, pochodzą z materiałów reklamów IBD.
zapytam Wy nie macie pełnej kolorówki hybrydowej?
widziałam gdzieś taki super pomarańcz na aukcji go nie ma stąd moje zapytanie.
Jesteśmy przed dostawą i cześć kolorów jest faktycznie niedostępna.
O ten kolor Pani pyta ? Jeśli tak to jeszcze jedną buteleczkę dla Pani znajdę![]()
Tak o ten kolor mi chodzi.chyba
Proszę o informacje kiedy będziecie po dostawie to zrobię większe zakupy.
A czym sie różnia się od siebie te kolory
Mango mischief
Burning flame
marigold
lucky red?
na wzorniku wygladają prawie identycznie...
Ostatnio edytowane przez sandrus ; 28-04-2013 o 20:25
Tutaj znacznie lepiej widać czym różnią się poszczególne kolory![]()
Ostatnio edytowane przez mar-kos ; 08-05-2013 o 14:44
pierwszy raz zamówiłam żel Ibd z Eurofashion,pojemnik przyszedł jakiś taki dziwnie "nieoryginalny",zakrętka jakby nie pasowała do dołu,była za duża,wystawała poza obrzeże.Żel nie był "zafoliowany" a taki Ibd tu (w Irlandii) sprzedają,co o tym sądzicie?Czarna kropka-poziom żelu,też jakoś dziwnie mało(tak wiem,że daje się tyle aby sie nie wylewała ale porównałam z innym 14ml i było optycznie mniej)
Zel rozlewany. Jeszcze takiego nie mialam. Zawsze był zafoliowany i ta zakrętka tez nie pasi.
4th Launch
30 nowych kolorów!
![]()
To ja teraz opowiem o swoim problemie. Caly czas pracuje na zelu ibd ostatnio zamowilam na allegro i skucha klientki na dolewke wracaja z zapowietrzeniami gdzie nigdy mi sie to nie zdarzalo! !Malo tego zawsze jak pilowalam ibd to tak przyjemnie pachnisl mi to przypominalo migdaly a ten w ogole nie pachnie. Uzywam oczywiscie primera bondera i budujacy .bonder nakladam przecieram wacikiem i do lampy
---------- Dodano o godzinie 23:02 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 21:49 ----------
Nikt mi nie pomoże?aodnosnie hybryd cos sie dowiem czy tez echo?
Żele IBD nakłada się specyficznie, wystarczy trochę nie tak go położyć jak należy i może się zapowietrzyć, choć osobiście słyszałem tylko raz (teraz drugi), że żel IBD się zapowietrza ale to od Pani która niestety miała pierwszy raz styczność z IBD i miała inne przyzwyczajenia co do żelu.
Proszę zadać konkretne pytanie to postaram się odpowiedzieć.
Hybrydy IBD to obecnie 114 kolorów w 4 edycjach, zdjęcia paletek są już w temacie. Lakiery trzymają się standardowo 2-3 tygodnie i nie ma problemu, żeby były dłużej choć odrost będzie już bardzo widoczny i nieestetyczny. Schodzą ściągane acetonem. Nie łączą się ze wszystkimi markami. Do pełnego pokrycia w nowych edycjach (3-4) potrzeba czasem nawet 4 warstw.
Kod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
Ogólnie cały czas pracuje na zelach ibd i zawsze bylam zachwyconanigdy nic sie nie działo teraz głupia kupilam zele z aalegro wczoraj przyszla kolejna klientka ktorej po prostu same odchodzily.... nie wiem o co chodzi;/ ja nakładam primer maluje bonderem-ktory pozniej przecieram wacikiem i do lampy na to klade cianka warstwe budujacego czy cos nie tak robie
całe zycie tak robilam;/
Niestety allegro "opływa" w podróbki IBD i trzeba mieć naprawdę sprawdzonych sprzedawców
Ale kupowałaś zawsze od tego samego sprzedawcy?
To może po prostu zgłoś reklamację produktu![]()
Troszkę postów wyżej masz sklep gdzie można kupić IBD, ja ostatnio miałam zapas clearu, ale kupowałam hybrydy IBD, Gelish od sprzedawcy "leobert" na allegro i wszystko zawsze oryginalne. Kontakt z nim trudny, ale nie ma się co dziwić, bo sprzedaje tylko rzeczy, że pewnie trudno mu ogarnąć to wszystko.
Ja wlasnie wczoraj kupilam zel ibd clear builder 14g jak dostane i przetestuje to zdam relacje- kupilam na allegro od uzytkownika malenka_myszka czy jakos tak
![]()
Napisałam, że wszystkie moje zakupy u niego były ok, podróbek nigdy nie dostałam
A co tam nie tak było z CND?
Dzięki za ostrzeżenie![]()
ja tez u niego zamawiam ceny ma przystepne opinie wyrobiona wiec przykre ze ma oszukane produkty...
od kogo innego polecacie kupowac gelishe ,ibd,i inne?
Słuchajcie dzis w koncu sie do nich dodzownilam - po wczesniej wyslanym smsiepowiedizlam o całej sytuacji ze sapachy zelu i bondera sa całkiem inne niz oryginalen,ze wszystkie klientki przychodza z tak zapowietrzonymi paznokciami ze az mi wstyd
-Pani powiedziala ze zwroca mi polowe za zel...! Twierdzila ze zaopatruja hurtownie i jestem pierwsza osoba ktora zglosila reklamacje!- Kogo poleciłybyscie gdzie kupujecie
macie jakiegos sprawdzonego sprzedawce
teraz tak maialm chwilke czasu polatalam po stronach to wiecie co moj pojemniczek jest inny niz oryginaly,porownalam rowniez pojemniczki bondera-tez sa inne
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)