To i jak sie przywitam
Mam nadzieję że niedługo będę kleić![]()
To i jak sie przywitam
Mam nadzieję że niedługo będę kleić![]()
Witam was
Widze wiele tu osob ktore ucza sie same a potem ida na kurs, tak tez i ja chcialabym zrobic. Nie chcialabym wydawak kasy w bloto jesli nie mam do tego drygu. Moze sie myle ale tak sadze
Bede podgladac was na razie![]()
witamy, katrina89 bylebyś tylko działając sama na własną rękę nie wpoiła złych nawyków ( z doświadczenia wiem, że drugi raz to od razu bym poszła na kurs a nie sama działa) sorry za offa![]()
tylko jeśli pokaże Ci szkoleniowiec co powinnaś robić to będzie Ci łatwiej, prace mogą być ładniejsze niż bez szkolenia, chociaż tu nie mówię na 100% bo jest kilku zdolnych samouków, także albo będziesz mieć dryg albo no trzeba się będzie tego wyuczyć, ale rozumiem* sorry za off jeśli jest potrzeba proszę usunąć.
Witam z woj. wielkopolskiego![]()
witam wszystkich
joanna 29 lat woj sląskie
troszke sobie wasz podczytuje pokryjomu i teraz postanowilam sie zarejestrowac
pazurki zaczely mnie interesowac jakis czas temu ...ale zrobilam sobie od niech przerwe ...teraz jestem na 2 roku studium kosmetycznego i postanowilam do nich wrocic
chcialabym sie przebranzowic i licze na wasza pomoc
mam nadzieje ze wasze doswiadczenie pomoze mi w opanowaniu tematupozdrawiam
Witam wszystkie forumowiczki oraz forumowiczów
Nazywam się Daria, a robienie pazurków to moje hobby, pasja.
Postanowiłam zająć się tym tematem na poważnie, bo nie ma to jak połączenie przyjemnego z pożytecznym
Także, do dzieła !![]()
Cześć wszystkim,
Podczytuję Was od dawna, więc postanowiłam w końcu się zarejestrować.
Przygodę z pazurkami zaczęłam niedawno po odkryciu hybryd i zakupem swojego sprzętu do ich robienia.
pozdrawiam![]()
Witam Wszystkie nowe twarze![]()
Hey! Dopiero co wchodze w srodowisko
JEstem studentka, mam 21 lat i swira na punkcie paznokci...wydaje na nie kupe kasy, ale uwielbiam wszelkie ozdobki, lakiery, siedzenie i dlubanie we wzorkach xD
wlasnie zalozylam bloga i mam nadzieje ze bede mogla dzielic sie swoja pasja.
jesli chcecie mi pomoc i wyrazc swoja opinie to baardzo proszeswiatprzezpaznokcie.blogspot.com
Witamy wszystkich forumowiczow!
Nareszcie SPN Nails dotarlo do UK!
Jestesmy oficialnym dystrybutorem na terenie Wielkiej Brytani i chcielismy przylaczyc sie do Was z naszymi pomyslami, podzielic sie opiniami, powymieniac radami i przy okazji nauczyc sie czegos nowego
Marta i Pawel
SPN Nails UK Team
![]()
Ostatnio edytowane przez SPN Nails UK ; 31-07-2013 o 20:14
Witamy Was wszystkich serdecznie , ale chyba możliwość reklamowania powinniście przenieść do innego działu![]()
Dzień doberek wszystkim forumowiczka![]()
Nazywam sie Sandra i mieszkam w woj. ŚląskimMam 24 lata i obecnie czekam na narodziny mojej córeczki
![]()
Witam wszystkich nowych forumowiczowBedzie wam tu dobrze
Zobaczycie
![]()
witam wszystkie świeżynki![]()
witammoim marzeniem było mieć zawsze ładne pazurki. W ubiegłym roku dostałam zestaw startowy od chłopaka na urodziny i tak zaczęła się moja przygoda z pazurkami
robię ja sama dla siebie... raz wyjdzie lepiej raz gorzej ale lubię to robić
dziękuję , że stworzyliście tak fajne forum
będę podglądać i uczyć się od NAJLEPSZYCH
![]()
Witam serdecznie wszystkie nowe osoby.Forum jest genialne mozna sie tu nauczyc wielu dobrych madrych rzeczy doszkolic oraz poznac wiele osob ktore zawsze sluza pomoca!Jeszcze raz serdecznie wszystkich witam i pozdrawiam!
Cześć Dziewczyny!Mam 20 lat, studiuję informatykę na Politechnice Wrocławskiej. Fascynacją paznokciami zaraziła mnie Mama, która przez jakiś czas chodziła do stylistki, a później tworzyła sama w domu jakieś ecie pecie
) Ja bawiłam się żelami w wieku lat piętnastu, ale wiadomo, więcej krzywdy sobie zrobiłam, niż pożytku
Z racji, że życie studenta czasem ciężkie, a w wakacje czasem monotonne, postanowiłam w te wakacje przejść kurs. Fakt faktem, że właściwie zaważyła chęć robienia sobie samej cudeniek na paznokciach
![]()
Buziaki
Malwina
Witam wszystkich
Nazywam się Iza. Uff nareszcie się zebrałam do zarejestrowaniaPazurki robię od 7 lat, lecz zawodowo od 2 lat, jak i również stylizacją rzęs. Jestem z mazowieckiego. Uwielbiam odważne pazurki i robić nóżki i myślę na przyszłość o podologi.
![]()
Hej Malwina, Iskaczujcie sie jak u siebie
![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)