2 tygodnie później
Emocje opadły, objawy alergii w skrajnym stadium odpuściły, więc w prawie świetnej formie chciałam podziękować forumowej Aguli za 2 upojne dni spędzone w Jej Krakowskim przybytku relaksu.
Cel pobytu : szkolenie - metody objętościowe.
Uczestnicy: Masakra- Agulaaa, Chaos - czyli ja Maksik i Anioły cierpliwości - modelki, między innymi forumowa Cataleya 1981 - dziękuję za cierpliwość i Twoje wskazówki z pozycji leżącej klientki
Przebieg: pot, śmiech, łzy, gadanie edukacyjne, które boli, (byłam zmuszona przejąć pałeczkę); "przeginanie"szyi, zakończone naciągnięciem mięśni ( a mówiłam, żebyś ciągle nie podglądała
) i finał czyli fotki, dzięki temu, że robiła je Agulaaa w końcu wyszły
Podsumowanie: w zasadzie było w przebiegu
Opinia: szkoda, że tak krótko, domagam się jeszcze, czuję niedosyt terroru
.
POLECAM z czystym sumieniem, Agulaaa jako ta chodząca Rzęsista Alfa odpowiada na pytania zanim jeszcze padną, koryguje błędy zanim pojawią się na rzęsach, widzi prawie wszystko i z taką sama euforią potrafi strofować jak i chwalić. Właściwie po opiniach wcześniejszych kursantek jechałam przyjąć na klatę przejawy reżimu Szkoleniowcaa tu klata mi się zapadła, ale ze śmiechu a Agulaaa okazała się super Babą i niezwykle wrażliwym Człowiekiem a przede wszystkim Mistrzem w swoich fachu, czerpiącym radość z wykonywania swej profesji i zarażającej nawet najbardziej pesymistycznie nastawione osobniki
AGULAAAA - CHAPEAU BAS
Poniżej fotki z mojego urlopu
Ps. jeśli nie wiecie co zrobić z wolnym czasem wybierzcie się do Krakowa na szkolenie do Aguli, z pewnością będzie ekstremalnie, przyjemnie i efektywnie a na koniec efektownie

) i finał czyli fotki, dzięki temu, że robiła je Agulaaa w końcu wyszły
.
a tu klata mi się zapadła, ale ze śmiechu a Agulaaa okazała się super Babą i niezwykle wrażliwym Człowiekiem a przede wszystkim Mistrzem w swoich fachu, czerpiącym radość z wykonywania swej profesji i zarażającej nawet najbardziej pesymistycznie nastawione osobniki
Odpowiedź z Cytatem