Anikol a okolice zimy to mniej więcej jaki miesiąc ? pytam tak bo we wrocławiu w listopadzie tez szykują się forumkowe warsztaty...a do Zielonej Góry o wiele mi bliżej Poza tym warsztaty połączone z pokazem silcare to strzał w dziesiatke moim zdaniem
Co do tematów hmmm myśle ze coś lekkiego żeby przyciągneło wiele osób. Może cos w stylu "szybko, łatwo , efektownie". Ciekawe zobienia które wydają sie bardzo pracochłonne a tak naprawde gdy zobaczy sie to krok po kroku okazuja sie nie takie trudne. A co do pokazów silcare to ja bym proponowała zrobic charakterystykę kazdej lini- co do czego i dlaczego bo już tyle tego w silcare jest że łatwo sie pogubić.Np. dlaczego firma wprowadziła dwie linie hybryd a nie jedna, czym się one różnią, czym rózni się linia base one od basic , która do jakiej klientki itp.

---------- Dodano o godzinie 23:06 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 23:04 ----------

Karchola chciałam ci wysłac link do nabłyszczacza a tu go nie ma na stronie Anikol ratunku co sie dzieje? Przeciez to złoty produkt silcare !