Natalia ja zamówiłam na próbe te geste hybrydy z wyprzedaży i na żelu trzymały się bez problemu. Nosiłam chyba ze dwa tygodnie aż mi sie znudziłoTo ze są gęste bardzo mi odpowiada bo nie spływaja nawet z warstwy dyspersyjnej podkładu. Trzeba tylko dawac 2-3 cienkie warstwy bo grubsza się nie dogrzeje.

To ze są gęste bardzo mi odpowiada bo nie spływaja nawet z warstwy dyspersyjnej podkładu. Trzeba tylko dawac 2-3 cienkie warstwy bo grubsza się nie dogrzeje.
Odpowiedź z Cytatem
ja używam clear-v. chyba wyprzedają jakies nadmiary magazynowe czy co i może dlatego nie chciało im sie robic "lepszych " opakowan.

takie mam pazurki, były wrażliwe i będą.

Mimo wszystko żele są te same i świetnie się trzymają, polecam na 100%. 
mam pytanie czy żel base one clear-v nie zmienia kolorów żeli przez tą fioletową poświatę?i czy jak dam bonder pod niego z innej firmy to nic się nie stanie?wcześniej używałam żeli z innej firmy ale wyczytałam że ten dobrze się trzyma na naturalnej płytce dlatego chce zmienić na ten.zastanawiam się też nad żelem affinity violet ale też boje się że może zmieniać kolor kolorowych żeli.będę wdzięczna za odpowiedź
to raczej zakupie ten clear-v
a beż jasny jaki świetny! Jak się bałam hybryd tak teraz ze ściągnięciem i gadaniem większym niż robota do godzinki się mieścisz. Ja ściągam frezem NIE ACETONEM! wryyyyyy