Witam również bardzo serdecznie wszystkie forumowiczkimam nadzieję że będziemy sobie razem pomagać,dodawać inspiracji, wspierać, pomagać. Całuje
Witam również bardzo serdecznie wszystkie forumowiczkimam nadzieję że będziemy sobie razem pomagać,dodawać inspiracji, wspierać, pomagać. Całuje
Witam i ja wszystkich forumowiczów bardzo serdecznie
skasowane linki //kamis
Hej wszystkimmam nadzieję, że miło spędzimy razem czas i nauczę się wielu nowych rzeczy
![]()
Witam wszystkich serdeczniemam na imię Magda,trochę tu z Wami pobędę mam nadzieję
![]()
Hej hej
Miło mi, że mogę dołączyć do tak zacnego grona zdolnych dziewczyn![]()
witam, Jagoda W. z Łodzi się kłania
---------- Dodano o godzinie 18:04 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 17:59 ----------
może mi ktoś pomóc? w jaki sposób mogę coś napisać na forum? cały czas widzę że nie mogę dodawać postów ponieważ nie mam uprawnień...
Witam i ja wszystkich forumowiczów!
Ostatnio edytowane przez plushak ; 08-10-2013 o 16:16
Witam wszystkich bardzo serdecznie![]()
Witam wszystkich serdecznie.
Z tej strony zakupowy alle klub - sprzedawca asortymentu kosmetycznego do paznokci, włosów i ciała z Allegro. Wszelkie pytania, sugestie i rozmowy przeprowadzać będziemy w odpowiednim temacie.
Pozdrawiam![]()
Witam wszystkich serdecznie.Bardzo fajne forum.Mam nadzieje ze długo tu zagoszczę
![]()
Witam i pozdrawiam z deszczowego PoznaniaUmilacie mi czas w pracy, czytam Was od dawna, teraz już nie anonimowo. Mam nadzieje, że będzie Nam miło współtowarzyszyć tutaj
![]()
ooo Lorez heeejjak milo widziec kogos ze swojego miasta
pozdrawiam i witam na forum
czuj sie jak u siebie !
Witam. Dopiero zaczynam swoja przygodę z paznokciami , i mam nadzieję dzięki forum zdobęde nowa wiedzę w tej kwestii.
Witam wszystkich.
Jestem nowicjuszką w przedłużaniu rzęs, liczę na wskazówki i pomoc![]()
Witam Wszystkich serdecznie
Jestemnowa ,i trafiłam tu przez przypadek
![]()
Mam nadzieje ,ze pomoze mi te forum a moze i ja cos do niego wniose ciekawego
Pozdrawiam serdecznie Just![]()
Ile nowych Pańjak milo.
Do zobaczenia w innych tematach. Czekamy na Wasze prace![]()
Witam WasJestem Jola, studiuje kosmetologie, rok temu zrobiłam kurs na metode żelową, jednak strasznie to zaniedbałam i nie ćwiczyłam niestety a teraz postanowiłam że jednak warto poświęcić trochę uwagi i wyszkolić się w tym kierunku
Pozdrawiam !
![]()
Witam wszystkie forumowiczki!
Jestem Ewelina i od niedawna postanowiłam robić "tutoriale" paznokciowe, które umieszczam na swoim blogu. Nie jestem profesjonalistką, nie ukończyłam żadnego kursu ani nawet nigdy nie miałam tipsów czy hybrydy na swoich dłoniachWszystko przede mną. Mam nadzieję, że znajdę tutaj dużo inspiracji i będę się mogła z wami podzielić moimi skromnymi pracami
Pozdrawiam!
powitać![]()
Witam wszystkie nowe dzieweczki, miło Was poznać![]()
Witam Wszystkich![]()
![]()
często czytam tutaj wiele pożytecznych informacji
Wreszcie postanowiłam się zarejestrować i dołączyć do Was
Serdecznie pozdrawiam z Habitzheim, Iwoncia
Witajcie![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)