MINK Mink Premium to As w świecie rzęs. Wyjątkowo delikatne i miękkie. Charakteryzują się głęboką czernią i subtelnym połyskiem.
> Rzęsy są starannie selekcjonowane, przyklejone na 16 paskach. W
> pudełku mieści się około od 3.500 do 4.000 rzęs (ilość rzęs jest zależna od długości i grubości mieszczących się w pudełku) Rzęsy Mink Premium nie wykręcają się w trakcie noszenia. Są bardzo lekkie, nie obciążają rzęsy naturalnej. Znakomicie nadają się dla Pań o jasnej karnacji i oprawie oczu. Preferują je kobiety ceniące dyskretną elegancję i naturalne stylizacje. Rzęsy Mink Premium pozwalają stylistce na precyzyjną, piękną stylizację.

Diamond Silk
Silk Diamond to rzęsy o wysokiej elastyczności, bardzo błyszczące(granatowy odcień czerni)Rzęsy są starannie selekcjonowane, przyklejone na 16 paskach w pudełku mięsci się około od 3.500 do 4.000 rzęs (ilość rzęs jest zależna od długości i grubości mieszczących się w pudełku) Rzęsy Silk Diamond przeznaczone są dla Pań oczekujących wyraźniejszego look'u. Świetnie prezentują się u Pań o ciemnych włosach i karnacji, ale również nadają się dla platynowych blondynek. Idealnie wyprofilowane(grubsza podstawa i cieniutka końcówka) pozwalają na uzyskanie precyzyjnej stylizacji oka.

Ja pracuję na przemian raz te raz te zależy które opakowanie otworzyłam, rzeczywiście widać różnicę golym okiem jeśli chodzi o Silki w 0,20 ale w 0,1 ja już większej różnicy nie widzę
Chociaz klientki podobno czują w miękkości (mink delikatniejsze)

Choco - kierowniczki ale się uśmiałam - pozdrawiamy również

Silki według mnie mają w sobie to "coś" - w mini mamy je teraz nawet w 0,07 więc może warto sobie wymacać