Coś mi podpowiedziało , żeby zajrzeć jeszcze raz i .... są
Pędzę oglądać![]()
Coś mi podpowiedziało , żeby zajrzeć jeszcze raz i .... są
Pędzę oglądać![]()
o kurczeGRATULUJE dziewczyny
![]()
ciężko było wybrać tą 1 prace, ale zdecydowałam
Powodzenia !
![]()
Bo człowiek bez pasji nudzi swoją duszę.
A ja przejrzałam wszystkie prace. Super bo jest ich bardzo dużo! Ale muszę przyznać , że zdobienia mało zaskakujące. Bez urazy oczywiście. Ja sama nie zrobiłam nic co by zaskoczyło
.
Mam kilka prac na oku ale jeszcze nie zagłosowałam. Musze to przetrawić . Dobranoc![]()
Hej Dziewczynki widzę ogrom prac i wysiłku, prace są super choć chyba koleżanka ma rację niczym nie zachwycamy tak żeale mimo to są cudne i życzę każdej powodzenia bo każda się starała i włożyła w konkurs dużo serca.
Wszystkie prace super! A jaka frekwencja! Wahałam się pomiędzy 4 pracami.
Gratuluję wszystkim inwencji twórczej![]()
Kalorie to małe stworki, które mieszkają w szafie i w nocy zwężają ci sukienki.
gratulacje ! prace super![]()
ZAPRASZAM NA NOWEGO BLOGA:
http://www.uroda-diamondshine.blogspot.com/
Wow ile świetnych pracnie miałam problemu z oddaniem głosu, patrzyłam na temat, wykonanie i wydaje mi się że podjęłam dobrą decyzję
![]()
ale paznokci uuuu,frekwencja rzadko spotykanapiękne prace,ja też już zagłosowałam
![]()
Frekwencja rzuca na kolana, zdobienia śliczne , budowy ...grrr...., jak swoją widzę po ponad tygodniu to mam się do czego przyczepić
![]()
Generalnie gratuluje wszystkim twórczości, czasu i wenynie wiem na którą zagłosować bo aż 4 prace mnie oczarowały
![]()
Zaglosowanejestem ciekawa wyników
Powodzenia wszystkim !![]()
głos oddany![]()
Profesjonalna stylizacja paznokci
Zapraszam!
www.anais-nails.blogspot.com
http://www.facebook.com/Profesjonaln...ciEwelinaMalek
ja jak zwykle się waham bo żadna praca nie wprawiła mnie w zachwytale jest kilka które mi się podobają i teraz wybór trudny
![]()
Głos oddałamtyle pieknych prac ze az zaluje ze brak mi zawsze czasu na to by zrobic konkursówki...
Po niektorych pracach to nawet wiem czyjego są wykonania![]()
zagłosowałam, wybór nie był trudny, bo chyba tylko kilka prac spełniło wymogi szpicafajnie, że taka duża frekwencja była
![]()
Ostatnio edytowane przez ev_ka ; 29-10-2013 o 13:14
Głos oddanymiałam rozterkę między dwoma pracami i wzięłam jeszcze pod uwagę budowę, tylko tak mogłam podjąć decyzję. Szkoda, że nie można oddawać 3 głosów na I, II i III miejsce
Prac rzeczywiście dużo - gratuluję pomysłowości
Oczywiście głosik poszedł![]()
Duużo prac![]()
I jak Wam się dziewczynki pododają Wasze dzieła? Bo mi bardzo
ograniczenie się tylko do trójki na pewno nie będzie łatwe, już widzę, że nasze wstępne typy się różnią
W każdym razie tak trzymać- no, to tyle zachwytów, ochrzan będzie później
![]()
![]()
Łooomattttko.... to i ochrzan tu można dostać!? Co za wszechstronne forum
No weź nie strasz i mów o co chodzi? Jakie ochrzan? Za co ?
Co złego to nie my.
Jak tylko ochrzan to spoko, ja tam wszystko na klate przyjmęnajwyżej się zamknę w sobie
![]()
Głosik oddany, jakoś nie miałam dużego problemu z wyborem. Ilość prac imponująca, życzę powodzenia
.
"Kiedy nie wiesz co zrobić - uśmiechnij się". H. Jackson Brown
fiu fiu ile pracjest w czym wybierać
wszystkie śliczne gratulacje pomysłowości
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)