ja również jestem pod wrażeniem ilości prac no i też mam swoją faworytkę
ja również jestem pod wrażeniem ilości prac no i też mam swoją faworytkę
Zapraszam
http://pazurki-murki.blog.onet.pl/
nie było problemu z oddaniem głosu powodzenia dziewczyny
Zagłosowane
ale frekwencja pięknie głos oddany
czekamy teraz na wyniki
może w zamian za taką frekwencję wyniki zostaną ogłoszone wcześniej niż w regulaminie ;>>
ZAPRASZAM NA NOWEGO BLOGA:
http://www.uroda-diamondshine.blogspot.com/
Jak to wygłupiła...?!przecież robisz piękne pazurki, a w gusta też ciężko trafić i mówią że nie powinno się o nich rozmawiaćbardziej chyba w ocenie powinna byc brana pod uwagę budowa,dokładność,czystość pracy,czy wzór jest malowany czy przyklejona np naklejka...(bo to chyba trochę pójście na łatwiznę) to samo z tipsem czy ktoś użył gotowca czy męczył się z formą...takie bynajmniej jest moje zdanie.
Kasiulka a żądłem chcesz ?
Proszę mi się na następny konkurs nie wygłupiać i robić, lepić, dziergać
Obrady trwają, tak jak myślałam: nie jest łatwo
Sami wierze, że nie jest łatwo
może jednak uda sie jury wczesniej ustalić wyniki niż przewidziane w regulaminie
trzymam za Was kciuki dziewczyny !
Profesjonalna stylizacja paznokci
Zapraszam!
www.anais-nails.blogspot.com
http://www.facebook.com/Profesjonaln...ciEwelinaMalek
gapa ze mnie.nie zdążyłam zagłosować
Kasiulka co prawda to prawda samaron dobrze pisze... Niektórzy pierwszy raz robili szpice i zobacz jak fajnie wyszło. Nie można wychodzić z założenia , że się człowiek wygłupi. A jeśli nawet to co ? Każdy klepie pazurki jak klepie. Każdy jest na jakimś swoim poziomie i się ciągle wspina. A poza tym zdjęcia konkursowe nie są podpisane i zawsze można udać :" że to nie moje "
Już niedługo.... Jeszcze tylko 2 dni
dokładnie a co
dokłądnie , ja jak zobaczyłam moje i pozostałe prace to się nie przyznaję do nich poza tym wystawione najgorsze zdjęcie zostało z wysłanych
już jutro wyniki
tak tak powiem Wam że pokochałam te emocje,fajna zabawa naprawdę,nie mogę się już doczekać
Wszyscy wiedzą ze jutro wyniki a mimo wszystko (przynajmniej ja) zaglądam i tak co chwilę . Bo może wcześniej będą ? Też się nie mogę doczekać które prace najlepiej wypadły?
sylla mam to samo
A może byśmy tak gospodarzy poprosili wszyscy o wcześniejszą publikację wyników obrad.....bo wiecie jak się wszsytkie zbierzemy do kupy...(a w kupie siła) haha to może nas Góra wysłucha....
Chyba nie mamy aż takiej "mocy".
Jeżeli obrady by się zakończyły wcześniej, to na pewno już by wyniki ogłosili. Widocznie jeszcze nic nie wiadomo. Przecież nikt nas złośliwie nie przetrzymuje w niepewności.
Tak myślę...
Złośliwie ... nieeee
Ale szczerze, przecież zarówno jury jak i obsługa techniczna w postaci Kamisa - jesteśmy wszyscy dosyć mocno zaabsorbowani innymi niż forum sprawami, niektórzy mają niekończący się remont inni najazd rodzinny albo jeszcze jakieś przypadłości. Mogę Was zapewnić, że staramy się wszyscy jak najmocniej, bo wiemy jakie to dla Was ważne.
I w drugą stronę - wiedzcie że dla mnie też jest bardzo ważny Wasz udział i mocowanie się z własnymi siłami twórczymi - taki mam osobisty apel: starać się oglądać każdy jeden pazur z każdej jednej strony - również pod spodem , z budową nie wyszło za bardzo? - poprawić, nadrobić zdobieniem - ale nie w sensie zakryć, zakamuflować, tylko podciągnąć poziom, sprawdzać na fotce jak wyszło i na koniec: myć paluchy
Jest przecież "milion" instruktorek na forum, albo dziewczyn, które uważacie za hmm... powiedzmy bardziej zaawansowane podeślijcie ćwiczebną fotkę (nie konkursową of kors), zapytajcie, jeśli nie macie pewności lub chcecie się sprawdzić.
Ja dostaję takie mejle (niektóre są zaskoczone na co ja zwracam uwagę i co widzę nawet na kiepskiej fotce ), chociaż ostatnio faktycznie mniej - co wcale nie znaczy, że poziom wzrósł, więc wnioskuję, że raczej boicie, wstydzicie się pytać?
Dziękuję za szczegółową odpowiedź samaron
A mam pytanie.... Czy po ogłoszeniu wyników będzie coś w rodzaju notatki odnośnie błędów do każdej pracy konkursowej . Myślę , że opinia na ten temat byłaby bardzo pomocna. Oczywiście jak inni uczestnicy by chcieli... Ja np. jestem bardzo ciekawa co do swojej pracy. Chociaż powiem że mam parę uwag, ale czy trafionych?
Dzisiaj wreszcie upragniony dzień wyników
kiedy wyniki 6 czyli dzisiaj? o której bo nie moge sie doczekać
To ja powiem tak:
przy wcześniejszym którymś konkursie podjęłam próbę dyskusji z Wami odnośnie przedstawionych prac, dałam notki dla każdej pracy, ale miałam wrażenie, że poszło w siną dal , że nikt nie chciał pociągnąć tego dalej, przy następnym konkursie też rzuciłam hasło "wskażmy plusy i minusy" i tylko jedna osoba się do mnie zgłosiła. Więc powiem szczerze, że nie bardzo wiem.
Czy moje wskazówki są dla Was pomocne? Czy same wszystko wychwytujecie i nie potrzebujecie "recenzenta"? A może uważacie, że prace są cud miód i orzeszki a ja się czepiam? (bo sama lepszych nie robię )
Jak Wy to widzicie? Może jakieś głosowanie?
Ps. wynik jeszcze nie przybrał ostatecznej formy, walka toczy pomiędzy miejscem 2 a 3
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)