A ja kupilam pare dni temu nowiusieńkie za 20zł H&M
Nawet miały naklejki na spodzie
Wczoraj wpadłam do Lumpeksiku przez przypadek i trafiłam na wycenę nowej odzieży markowej dla dzieci. Fakt, że czasami trafiło się coś źle przeszyte lub brakowało guziczka, ale ceny były tak niskie, że obkupiłam młodą w kilka ciuszków
"Kiedy nie wiesz co zrobić - uśmiechnij się". H. Jackson Brown
Dziewczyny wy takie ładne rzeczy macie z lumpeksików a ja jak ide di siebie do lumpeksików to nic nigdy znaleść nie moge
trzeba znaleźć dobre lupeksiki, a później ... szukać
Milenka boskie :0 ja tez uwielbiam szperac
Polecam w Katowicach sklepy Retro na ul. Mickiewicza, Staromiejskiej i Francuskiej ... można tam znaleźć ciuchy używane jak i nowe, wszystko z UK. Jak jest nowa dostawa ubrania są drogie, ale tydzień później po dostawie są obniżki i na prawdę idzie tam wyszukać fajne ciuchy
Uwielbiam lumpeksy! Trzeba tylko uzbroić się w cierpliwość i szukać perełek od znanych projektantów!
Ja również lubię chodzić do lumpeksów, szczególnie do tych w których ciuchy są jedynie na wagę. Ostatnio dowiedziałam się jednak, że charakterystyczny zapach ciuchów z szmateksów nie wynika z tego, że są one dezynfekowane lecz ze złego przechowywania. Z takich sklepów trzeba od razy wychodzić.
Jak oglądam wasze zdobycze to mam ochotę biec 'na poszukiwania' Nie pamiętam kiedy ostatni raz byłam w lumpeksie. Muszę nadrobić zaległości
Znacie jakieś fajne we Wro?
A w warszawie gdzie mozna poszperać w lumpeksikach?
Ja w Wawie polecam sieciówkę Szmizjerka.
O ile pamietam to na Żelaznej jest ten lumpeks,niestety nic tam ciekawego nie znalazłam,ale nie jestem pewna czy to ten różowy lumpeksik? koleżanka powiedziała mi że w czwartki to naprawdę nic już tam nie ma ciekawego że tylko w poniedziałek można coś znaleźć(pewnie dlatego nic nie znalazłam,albo dlatego że nie ma dla mnie tak fajnych ciuchów jak na rozmiar S i M ja noszę 40-42 L I XL i ciężko znaleźć coś fajnego w tym rozmiarze
Przy żelaznej, bliżej ogrodowej jest właśnie ten różowy. Teraz go jeszcze powiększyli.
Tam są dostawy we wtorek, na wołoskiej w pon. A na kabatach w czw.
Czasem sie coś gdzieś trafi a czasem nie, nie ma zależności.
A ja lubię ten sklep.
Oczywiste jednak jest,że żeby coś kupić trzeba tam często wpadać.
Czy do tego czy do innego.
Fajny też jest na Górczewskiej róg Działdowskiej "Kopalnia ciuchów"się nazywa.
Czasem zdarzy mi się korzystać,przeglądać tamtejsze ciuchy,ale na to trzeba mieć naprawdę sporo czasu i cierpliwości,wtedy wyłowimy coś fajnego.
Ja uwielbiam ,poszukuję zawsze ciuszków z motywem węża,bo u nas w sklepach nie widuję
ja ostatnio kupiłam nowe jeansy tzw boyfriendy 12zł ale jestem baaaardzo zadowolona
http://pliki.wzorki.info/images/thumbs/6CSi.jpg
fajne ciuszki dziewczyny,ja nie mam czasu na lumpeksiki może we wtorek się wybiorę,Dorota nie widać tych spodni
Kluczowe tutaj jak zawsze będzie udać się do lumpexu w dniu dostawy kiedy to towar nie jest jeszcze przebrany jak pod koniec tygodnia,wtedy już raczej nie ma tam czego szukać
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)