Witam wszystkich serdecznie.
Moja przygoda z pazurkami trwa od 11 lat, kocham to. Od jakiś 3-4 lat pracuje na marce Silcare, głównie na Basic. Rewelacyjne żele, nie mam z nimi problemów , przedtem pracowałam na SPN (takie sobie za tą cenę).
Do stylizacji zazwyczaj używam również żelu silikonowego SF(po pierwszej warstwie) rewelacyjnie zwiększa przyczepność.
Miałam problem z Basic French Pink bo mi zmieniał kolor ale kiedyś przez przypadek nie zamówiłam i musiałam sobie inaczej poradzićwzięłam Basic pink dodałam odrobinę bieli i różu i wyszedł mi taki jaki chciałam kolor.
Nie używam białych żeli z Silcare bo mi zazwyczaj żółkną ,mam z Indigo jak i cover (jest dla mnie delikatniejszy)-ale spróbuje With Angel.
Jeśli chodzi o nabłyszczacz to używam Exellent Shining dobrze jest ostatnią warstwę utwardzić dwa razy i chwilkę dać mu odparować. Spróbuję oczywiście tego , który polecacie, może w końcu trafie na ten jedyny...
Jestem bardzo zadowolona z waszych żeli, choć miewacie wpadkii przyłączam się do prośby o zmianę zamykania żeli. Czasem muszę szybko otworzyć nowe opakowanie i ganiam za nożykiem a przy kolorach nie wspomnę
Pozdrawiam wszystkich kochających pazurki.
Witamy! - Paznokcie Piła - Pazurkownia - Stylizacja paznokci

. Od jakiś 3-4 lat pracuje na marce Silcare, głównie na Basic. Rewelacyjne żele, nie mam z nimi problemów , przedtem pracowałam na SPN (takie sobie za tą cenę).
wzięłam Basic pink dodałam odrobinę bieli i różu i wyszedł mi taki jaki chciałam kolor.
, może w końcu trafie na ten jedyny... 

Odpowiedź z Cytatem

ja daje French pinka z Basica jako podkład i pięknie bez zapowietrzen. Nigdy przenigdy dziewczyny nie kładziemy sylikonow miedzy wartswami twardego żelu! Sylikon jako pierwsza ok.
ja na prawde nie wiem co ona robila... byla na poprawce, pazury jak od samoopalacza - przybrudzone, ale ona nie uzywa. Oczywiscie nie przyznalam sie ze mialam jakis nowy produkt bo by afera byla
chodziło mi o silcare. Chyba mnie musicie anikol adoptowac do waszej silcarowskiej rodziny
i miłego dnia bo ja zaraz zmykam do pracy