a ja sie z tym nie zgodze ze szkolic moze kazdy
po pierwsze zgłoszene do Urzdu Miasta i Skarbówki- za szkolenia sie inaczej rozliczaniz tylko przy usługach
po drugie umiejetnosci- to zenazwe siebie szkoleniowcem nie znaczy ze nim jestem- licza sie kursanci ktorzy beda zadowoleni ze szkolen a osobiscie nie znam a pracuje juz długo w tym zawodzie osoby która jest samozwańczymszkoleniowcem i ma grono kursanetek malo tegozadowolonych,

po trzecie gdybym ja osobiscie trafila do takiej instruktorki samozwanczej toskonczyloby sie to niezbyt dobrze dla tej osoby bo to nic inego jak oszustwo- na jakich zasadach wydawane sa certyfikaty

dziewczyny same psujecie rynek paznockiowy - pisze o tych ktore takie dzialania szerza- a pozniej sie dziwicie i powstaja tematy o nieudolnych drogich szkoleniach

w sytuacji jak szkolicie sie u osob zwiazanych z jakakolwiek firmawiecie ze osoba ta jest dokladnie przeszkolona, zna sie na temacie poniewaz sama musiała zaliczyc co nieco zauwazcie ze jest wielu szkoleniowcow ale tylko nieliczna grupa cieszy sie uznaniem wsrod kursantek, robi szkolenia, warsztaty,pokazy na ktore dziewczyny uczestnicza bez wzgledu na cene i miejsce.

widzialam nie raz paznockie po " szkoleniu" mie wiadomo ukogo,mialam wiele kursantek, ktore wczesniej sie szkoliły w jakies firmie a na szkoleniu u mnie okazywało sie ze zapłaciłyza coś ale tak naprawde nie wiadomo za co bo szkoleniem tego nazwac nie mozna bo nie było na nim nawet podstaw

pamietajcie ze sa to wasze ciezko zarobione pieniadze i nie dajcie sie nabic w butelke

pozdrawiam i zycze samych udanych szkolen u osob do tego odpowiednio przygotowanych oraz z umiejetsnoscia przekazywnania swojej wiedzy innym