Hej
Jestem Nikki, mam 27 lat i mieszkam w UK, jeszcze nie caly rok temu gdyby ktos mi powiedzial ze zapisze sie na forum o paznokciach to bym nie uwierzylajak to rzeczy moga sie zmienic
![]()
Sama jestem zaskoczona bo nigdy nawet sobie nie malowalam pazoknci lakierem a co dopiero tipsy, w tym roku to sie jednak zmienilo, dostalam 2 miesiace wakacji z pracy, gdzie pierwszy urlop spedzalam w Hiszpanii a drugi w Polsce na dwoch weselach. Bylam zmeczona praca i postanowilam troche sie odprezyc na wakacjach i zadbac o siebie, chcialam zeby rece a w szczegolnosci stopy ladnie prezentowaly sie w japonkach na plazy, a do tego dwa wesela w tym na jednym bylam swiadkowa. Zdecydowalam sie pojsc do kosmetyczki na tipsy i zel, u rak i stop. I to bylo to, moze nie zakochalam sie w tym ale spodobalo mi sie. Czulam sie bardziej kobieca w pieknych dlugich paznokciach, tego mi brakowalo. Niestety nie mam tyle kaski zeby chodzic do kosmetyczki regularnie, w uk jest to troche drozsze wiec stwierdzilam ze naucze sie sama robic paznokcie. Kupilam podstawowe przybory z aukcji za grosze i wczoraj byl moj pierwszy razstrasznie duzo czasu mi to zajelo, ale efekt jak na pierwszy raz moze byc. Nie jest idealnie ale wkoncu sie ucze. Wrzuce fotki jak mi sie uda. Wiem ze z waszego forum mozna sie duzo dowiedziec i zainspirowac pomyslami. Mam nadzieje ze zagoszcze u was na troche, pozdrawiam wszystkie laseczki, trzymajcie sie cieplutko !
Nikki