hehhehe no to moze proroczy sen
ja sie szykuje i zmykam na hity na czasie.. ale sie wybawie![]()
ja tu tylko na chwilunie wlazlam zobaczyc co sie dzieje i widze ze bede miala pozniej duuuzo do czytania...
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
ja sniadanko zjem i na spacerek,piekna pogoda,potem poczytam he
wszystkie marzenia sie spelniaja
ja niedawno co wstałam, jeszcze srednio kontaktuje... zaraz śniadanko, kąpiel i coś się pomyśli co dalej robic...
ja też nie dawno wstałam weekend był ciężki więc dzisiaj będę dochodzić do siebie
a ja w pracy i tak zajrzalam do Was na momencik
a ja mam chwilke czasu i próbuję nadrobic zaległości...
Iz
a ja sie dzisiaj tyle nałaziłam, że ide sie zdrzemnąć![]()
a ja wrocilam z dzialki,prysznic, kapiel malego, do karetki na godiznke, powrot i etraz moge posiedziec i odpoczac,odrobic zaleglosci forumkowe![]()
siedze i popijam sobie winko z kolezanka i jej facetem , ale jestem towarzyska to masakra coo , zamiast z nimi gadac to ja prawie caly czas na forum siedzeale co mi tam jeszcze na mnie nie krzycza hihi i mam nadzieje ze nie zaczna
![]()
Iz
zaraz idziemy z mezem puszczac lampionki-musi sie tylko pozadnie sciemnic![]()
wróciłam do domu niedawno, humor do bani i w ogóle![]()
to poczytaj troche napewno ci sie humor poprawi,ja co chwile biegam do malego bo sie budzi i placze![]()
słaby sen ma maluszek..![]()
nio,mam nadzieje ze wkoncu ten sen sie poprawi
oby
jejku tak bym poszła na basen jutro a nie mam z kim![]()
a wy wszyscyto cospać poszliście czy co, do ajsnej anielki
nie chcecie gadać to ja też idę spać
![]()
czemu te klientki nie szanuja wogole naszego czasu?wczoraj wieczorem dzwonila baba na paznokcie sie umowic koniecznie na dzis bo na urlop jedzie, ublagala mnie zeby mogla przyjsc na 9-nie chcialam za bardzo bo jak maz z trasy wraca to wiem ze jest bardzo zmeczony i chce pospac sobie dluzej. ale zgodzilam sie, wyrzucilam meza z lozka o 6.30 a ta malpa wogole jeszcze nie przyszla, nawet nie zadzwonila ze sie spozni i tak wlasnie czekam na nia, dam jej jeszzce kilka minut a potem moze mnie pocalowac.
ooo nie fajnie,tak się nie robi...
te babska co niektóre takie są że tylko wziąśc i .... aż sie we mnie zagotowało hehe, nastepnym razem jak zadzwoni to bedziesz wiedziala co robic- nie przyjmowac
a ja nie wiem co ze soba zrobic nie wiem kiedy ostatnio mialam tyle wolnego ale jutro wracam i od 11 do 21 mam zajeb i nie bede miala pewno czsu na forum![]()
Iz
to teraz korzystaj ile się da
ja standardowo arbuza tworze na pazurkach, może mi humorek poprawi...
ja dzis zrobilam lapki i nozki kolezance,na dwozre pada wiec nici ze spaceru
ja właśnie skończyłam swoje łapki teraz czytam forum później wkleje fotke
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)