W końcu doczekałam się na szkolenie u świetnej instruktorki i stylistki rzęs Agnieszki Kwiatkowskiej. Agę poznałam na warsztatach ,,Kropka nad i ,, już wówczas zaimponowała mi swoją osobowością i ogromną wiedzą. Zresztą obie instruktorki ,,Kropka nad i,, są w swoim fachu doskonałe, Nadia pozdrawiam Cię Warsztaty były super, na bardzo wysokim poziomie, wiele dowiedziałam się na temat stylizacji rzęs dolnych i dlatego też postanowiłam wybrać się na szkolenie objętościowe do Agnieszki Kwiatkowskiej. Od początku Aga zainteresowała mnie swoją osobą nie tylko poprzez swoje umiejętności ale również, ze względu na charakter - nie owija w bawełnę i prosto z mostu mówi co jest źle a co dobrze. Warto było pokonać te ok 400 km ….ta trasa w porównaniu z tym co pokazała i czego nauczyła mnie Aga to pestkaByłam na różnych szkoleniach ale to przerosło moje oczekiwania w dodatku żaden z moich szkoleniowców nie był tak pomocny. Aga poświęca czas swoim kursantkom , można zadzwonić do niej z każdym problemem, koryguje nasze zdjęcia z wykonanej stylizacji rzęsowej i podpowiada co trzeba poprawić. Także fajnie bo dalej nad nami czuwa... Aga wyłapie nasze błędy i niedociągnięcia ,podpowie jak ułatwić sobie pracę i nad czym jeszcze trzeba popracować. Szkolenie odbywa się w miłej i swobodnej atmosferze, bez sztucznej oprawy i stresu. Motywuje i chwali a kiedy trzeba to gani bez zbędnego ,,cukrzenia,, i wszystko krok po kroku dogłębnie tłumaczy i pokazuje
Zresztą jakość i poziom jej szkoleń widać na zdjęciach- wykonanych stylizacji przez jej kursantki. Aga jesteś doskonała w tym co robisz
!Czekam z niecierpliwością na kolejne szkolenie lub warsztaty na które na pewno przyjadę
Buziaki trzymaj się
![]()