Cytat Napisał karo-f Zobacz post

Danus form ze swojej strony nie polecam, kupiłam w Silcare 500 srebrnych- bardzo słaby klej... Poszukaj na allegro Summer różowych albo form Creative
Oki, dzięki bardzo za info, będę szukać tych o których mówisz Bo tipsy jakoś przestały mnie interesować od kiedy przerzuciłam się na formę

---------- Dodano o godzinie 15:03 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 14:52 ----------

Cytat Napisał dodzinka24 Zobacz post
Czesc Wszystkim, tak czytam i czytam o produktach silcare ale glownie interesuje mnie nablyszczacz easy vanish mianowicie po utwardzeniu pieknie sie blyszczy ale gdy przecieram cleanerem traci swoj blask. Moze cos zle robie, prosze pomóżcie
ja mam taki nabłyszczacz:
Żel UV Base One Silcare nabłyszczający Shine 15g. (3909844899) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Wprawdzie trzeba go także przemyć, ale po przemyciu ma niesamowity połysk, aż sama byłam w szoku że tak może błyszczeć. Wcześniej miałam jakiś nabłyszczacz w butelce z pędzelkiem bez przemywania ale tak nie błyszczał jak ten.
Na pazurku mam od 3 dni a błyszczy ciągle świetnie!
Nałożyłam go pędzelkiem cienką warstwę i do lampy na jakieś 2 minutki przemyłam cleanerem i połysk jest