Cytat Napisał Ewik_sun Zobacz post
na allegro jest teraz wysprzedaż żeli po 2,99, sprzedaqwca pisze, że to dlatego, że maja brudne pojemniczki, ale nie ma napisane jaka to firma, oglądając wzornik kolorowów, widze, że kolorówka jak i nazwy są z silcare, czy to bylyby te zele? kupowała któras te?
Ewa
Tych nie kupowałam, ale na allegro jest dwóch inych sprzedawców którzy mają te żele 'nieobrandowane' po ok 4.50 i 3.99 za sztukę- i są to Silcare a nie podróby Vital. Wiem bo najpierw zadzwoniłam, dopiero potem kupiłam. Kolory i konsystencja Silcarowe. Szukaj

Cytat Napisał kobietazpazurem Zobacz post
karo-f moje żele też błyszczą dużo dłużej. Może za krótko utwardzałaś w lampie, lub ręka jest bardzo "pracowita". Żele Silcare moim zdaniem są jednymi z lepszych i tańszych jednak jeżeli chodzi o błysk na rynku jest tego tak dużo , że nawet kupując gloss z innej firmy i tak dużo zaoszczędzi się przy zelach Silcare !
Rąk używam normalnie może po prostu EEV na moje ręce się nie nadaje, ale zrobiłam 2 osobom i to samo- pościerane końce a białe paznokcie musiałam zmatowić całe i kłaść jeszcze raz.. Wybłyszczam go przynajmniej 4 minuty.
Żel Color It Silcare na hybrydy w tym wypadku o wiele lepiej zdaje egzamin- położyłam kilka dni temu na swoje pazurki zrobione Affinity i nie jest tak porysowany i pozdzierany jak EEV więc raczej się zaprzyjaźnimy na dłużej