Paulina skąd jesteś i u kogo byś się zaopatrywała na kurs?
Paulina skąd jesteś i u kogo byś się zaopatrywała na kurs?
Chciałabym u kogoś kto byl już tu wychwalany, np. u Meraszki
to przynajmniej wiadomo że Paulinna00 szuka kogoś z Krakowa
Stylizacja rzęs - Great Harwood UK https://www.facebook.com/ForYourLashes
2-3 maj 2015
Paulina zadzwon do Marysi (meraszki) moze ktos szuka pary na kurs
Dziękuję Ci Cat1981
Byłam na doszkalaniu u Pani Bożenki, bardzo miła i generalnie super babeczka, pokazała mi pełno różnych trików o jakiś nie miałam najmniejszego pojęcia, tłumaczyła ,rozmawiała . Polecam w 100%
hej dziewczynki (nie wiem czy tutaj to pytanie mogę zadać), czy możecie mi powiedzieć kto z naszych forumowych koleżanek oferuje szkolenie z metody Hollywood na terenie Trójmiasta?
aticzka, Kura nauczy Cię wszystkiego czego sobie zażyczysz
aticzka88 mogę dać Ci namiary na osobę która niebawem będzie moim instruktorem i szkoliła się u mnie, mieszka w Gdańsku
Ja jestem świeżo po szkoleniu u Kasi Borkowskiej z wwy (forumowa kati777...nie wiem ile tych siódemek )
Idąc na szkolenie wiedziałam dobrze co mnie czeka i byłam nastawiona sceptycznie. Jednak Kasia jest na tyle pozytywną i energiczną osobą, że nawet klejąc innym sposobem niż mój byłam szczęśliwa. nie powiem, że było łatwo bo mam swoje przyzwyczajenia i zapewne nie przerzucę się na inny sposób jednak sporo wyniosłam z tego szkolenia. dowiedziałam się po prostu innych, nowych, interesujących rzeczy. dużym plusem był również obiad zrobiony przez męża gulasz mniam mniam.
Czy ktos moze mi coś powiedzieć na temat : Maxlash Profesional ?
Wiecie, że mam refleks żółwia-szachisty, i już "pełnym pędem" - miesiąc później wrzucam parę fotek ze szkolenia u Agulii z Blink Express i rzęs dolnych.
Nie jest tak źle i tak wyrobiłam się przed następnym szkoleniem, które jeszcze przede mną.
Nie chcę być monotematyczna, więc dodam tylko, że było jak za pierwszym razem, dużo na temat, męcząco i bardzo owocnie
Jeśli ktoś ma dylematy co zrobić z wolnymi środkami i czasem w Krakowie to polecam taki lokal na 4 piętrze bez windy, żeby popracować nad kondycją nie tylko fizyczną - DZIĘKUJĘ AGULAA i rezerwuj dla mnie miejsce siedzące w kwietniu
Maksik juz sie doczekac Ciebie nie mogę a z tym 4 piętrem to chyba już nie wypali do naszego kolejnego spotkania, myślę że poziom parter Ci się spodoba Buziaki i do zobaczenia wkrótce
czesc dziewczyny. szukam szkolenia w zakresie przedluzania rzes metodami objetosciowym, 2;1 3;1. okolice WLKP moze polecacie kogos z tych okolic?
edytka jest z wielkopolski
Witam!
Jestem tu nowa, chciałam zapytać o jakieś dobre szkolenie metody 2:1 w okolicach Szczecina na koniec lipca. Ktoś coś? Bo szukam juz od jakiegoś czasu i nic znalezc nie mogę.
napisz do forumowe pinoczetki szkoli z wszystkich metod
Od 3 chyba dni wydzwaniam pod nr, który podałą i nie odbiera, dlatego szukam kogoś innego, bo na koniec lipca będę w Pl i potrzebuje pilnie z kims się umówić, a strasznie mało instruktorek jest w tamtym rejonie. Zresztą to nie moje rejony, tylko mojego męża, ja jestem z okolic Krakowa, tam miałabym łatwiej kogoś znalezc, ale niestety w tym roku sie nie wybieram , szkoda
Beauty poszło na PW
Polecam
Star Lash Academy
I Agulę
Jestem właśnie po szkoleniu z metod objętościowych
Bardzo wysoki poziom , dużo przekazanej wiedzy ... nie ma że boli siedzimy do końca
Po szkoleniu śniły mi się..... klej - kąty - odległość
Cudowna atmosfera ( popłakałam się nawet ze śmiechu )
Modelki cóż same zobaczcie......... zapewnione w 100 % ( moja modelka musiała wcześniej uciekać ale nie było problemu z zastępstwem )
Agnieszko dziękuję za wszystko i mojej drugiej modelce też
17.11.13- zlot w Częstochowie
hahahhahah Modelka- Model spisał się na medal podczas szkolenia hahha głośno chrapiąc hahahahha ale najważniejsze było to, że się położył i dał pokleić Dzięęeki Wiola To szkolenie nigdy nie wypadnie mi z pamięci A teraz trenuj trenuj a będziesz gwiazdą jedną z wielu, bo w Star Lash Academy rodzą się prawdziwe gwiazdy
hehehe niezły numer A pokażcie na otwartych oczach
Dajcie faceta w rzęskach , fotka na otwartym , please
Profesjonalne artykuły do stylizacji paznokci. Dystrybutor SUN FLOWER, EVERSHINE. Artykuły do przedłużania rzęs - NOBLE LASHES.
LUBLIN UL. LUBARTOWSKA 47.
DLA FORUMOWICZEK 2% RABATU. TEL. 515 292 993.
F: http://www.facebook.com/pages/Styliz...83661101693490
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)