noo tylko że do jutra jest czas a ja od wczoraj próbuję wysłać pracę i nic.
noo tylko że do jutra jest czas a ja od wczoraj próbuję wysłać pracę i nic.
Paznokciowe szkolenia on-line. Zapisz się i zgarnij kurs "Podstawy Stylizacji Paznokci."
Wczorajszy mail nie dotarł, dziś nie dostałam zwrotu, więc mam nadzieje ze tym razem trafił
ja dziś rano wysyłałam z konta na wp i wszystko wracało, a potem wysłałam z konta na gmailu i nic nie wróciło ani nie mam żadnej informacji wiec zakładam ze jest ok
jak się okaże że nie doszło to strzelam sobie w łeb
u mnie tak samo 3mam kciuki za wszystkich
Paznokciowe szkolenia on-line. Zapisz się i zgarnij kurs "Podstawy Stylizacji Paznokci."
UUU...a ja się zagapiłam,dawno tu nie byłam i mi taki fajny konkursik umknął-szkoda
Termin jest do dziś, więc możesz jeszcze coś wyczarować
----
hot-news - własnie dostałam potwierdzenie przeczytania z maila konkurs@paznokcie.pl, a więc skrzynka działa! <jupi!>
Ostatnio edytowane przez makkaresh ; 15-01-2014 o 11:26 Powód: hot news :)
Mój mail też wracał, więc napisałam do redakcji poprzez Facebook'a i dostałam inny adres e-mail. A potem również i potwierdzenie otrzymania pracy konkursowej.
no a ja żadnego potwierdzenia od wczoraj nie mam - czy to znaczy ze nie doszły?
dzisiaj się nadarzyla kobietka więc zrobiłam ufff.... wysłane!
Ja też wysłałam 10 stycznia...potwierdzenia brak...nie wiem...mam nadzieję, że doszły zdjęcia...
Dostałam potwierdzenie że wszystko dotarło uff
Hmm to ja mam pytanie: Czy kazdy kto wyslal maila powinien dostac potwierdzenie, ze dotarlo Ja wyslalam 2 razy, potwierdzenia nie dostalam, ale mail doszedl, bo zwrotu nie bylo...
Dostaniesz potwierdzenie, jeśli przy wysyłaniu e-maila ustawisz sobie w swojej poczcie: potwierdzenie dostarczenia lub potwierdzenie odczytania (możesz też ustawić na stałe, przy wysyłce każdego maila). Jeśli nic nie ustawiałaś, ale też nie dostałaś zwrotnego "fatal errora" to wszystko powinno być ok i raczej się nie martw, że nie dostali
ja też nie dostałam potwierdzenia,ale też nie było zwrotu i niby mail poszedl bez problemów no nic poczekamy zobaczymy.Może ktoś napiszę nam cała listę osób biorących udział
Dziewczyny wyluzujcie, jak nie ustawiłyście sobie potwierdzenia odbioru to nie macie go... Nie macie tez zwrotów więc w czym problem? przeciez nie bedą siedziec 24h i odpisywac każdej osobie że doszlo albo spisywać teraz każdego kto wysłał... Myślę, że mają tez inne zajęcia...
ale porównując do zeszłego roku to ten nr powinien pojawić się pod koniec lutego - jak myślicie?
podobno ma być pod koniec lutego
no to są wyniki - gratuluję dziewczyny - piękne prace
a gdzie te wyniki
noo najwyższy poziom gratulacje dziewczyny
Dziekuje
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)