Cytat Napisał marylin Zobacz post
Waciki są bezpyłowe to nie powinny zostawiać kłaczków,niektóre dziewczyny kupują lignine(chyba tak to się nazywa) w aptece,możesz też spróbować wyczyścić pędzelek chusteczką jednorazową,one też nie zostawiają pyłków.
spróbuję, dzięki za radę, to chyba będzie najlepszy pomysł

Cytat Napisał malutkapumcia Zobacz post
Ja od prawie trzech lat używam hybryd MM i już nauczyłam się z nimi żyć Po pierwsze najważniejsze tak jak dziewczyny piszą bazę musisz odsączyć suchym wacikiem. Ja po 2 latach zrezygnowałam z ich bazy kupiłam z innej firmy i mam problem z głowy. Jeśli chodzi o brudny pędzelek to niestety te hybrydy tak już mają one mi nigdy do końca nie dosychają mimo tego, że miałam wiele lamp, mam też ich lampę LED i też do końca nie dosychają, pędzelek się brudzi przy jednych kolorach tak, że jest to prawie niezauważalne przy innych bardziej. Z tym też da się żyć Po prostu jak masz malować bazą po innym kolorze przetrzyj lekko pędzelek. Jeśli zaś chodzi o kolor grejpfrutowy sorbet to albo musisz go rozmieszać ( zauważyłam, że jak postoi to lubi się rozdzielać i wtedy nie chce kryć), albo dostałaś jakiś wadliwy bo ja mam go już 3 buteleczkę i kryje bardzo dobrze, nie mam z nim żadnych problemów.
Dodałam fotki, gdzie widać prześwity, faktycznie spróbuje rozmieszać. Czyli bez problemu powinien kryć po 2 nie za grubych warstwach, tak?