Witam,
po raz pierwszy i troszkę nieśmiało wrzucam tutaj swoje zdobieniaJestem początkującą stylistką paznokci i ciągle się uczę. Te, które tutaj wrzucam wykonane są lakierami oczywiście na naturalnych paznokciach moich lub mojej mamy (te fioletowe).
Mam nadzieję, że wykażecie się wyrozumiałością bo nie mam dużego doświadczenia i te moje "prace" to takie na razie amatorskieTak jak mówiłam cały czas się uczę, a do tego robię nowe kursy. A prace wykonane jeszcze przed szkoleniem ze zdobienia paznokci techniką one stroke, w którym niedawno brałam udział, więc teraz ciągle ćwiczę malowanie farbkami
Sporo też maluję na tipsach, więc nie mam za dużo zdjęć wzorków na paznokciach. Mam nadzieję, że nie jest aż tak beznadziejnie

Jestem początkującą stylistką paznokci i ciągle się uczę. Te, które tutaj wrzucam wykonane są lakierami oczywiście na naturalnych paznokciach moich lub mojej mamy (te fioletowe).
Tak jak mówiłam cały czas się uczę, a do tego robię nowe kursy. A prace wykonane jeszcze przed szkoleniem ze zdobienia paznokci techniką one stroke, w którym niedawno brałam udział, więc teraz ciągle ćwiczę malowanie farbkami
Odpowiedź z Cytatem