Dzień Dobry
Popatrzę sobie na wspaniałe prace.
Jestem "nosicielką"tipsów od 2lat i lubię z nimi bardzo eksperymentować.
Mam nadzieję,że zobaczę to coś intersującego.
Pozdrawiam
Dzień Dobry
Popatrzę sobie na wspaniałe prace.
Jestem "nosicielką"tipsów od 2lat i lubię z nimi bardzo eksperymentować.
Mam nadzieję,że zobaczę to coś intersującego.
Pozdrawiam
Witamy![]()
jakiś ruch dzisiaj u nas na forum...ciągle przybywają nowe pazurkomaniaczki
![]()
ja rowniez witam
no wlasnie tez zauwazylam ale bardzo fajnie![]()
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
witajcie witajcie nowo przybyle kobietki
witam nowe forumki
Witam wszystkich
Na forum trafiłam przypadkowo bardzo mi sie spodobało i chciałabym do Was dołączyć.Pazurkami zajmuję się od roku ,jest to moja wielka pasja![]()
Haj
Mam na imie Julia.... i na stale mieszkam w Irlandi. Paznokciami zajmuje sie od 2 lat ( wszasdzie od paru miesiecy bo pochlonieta -do tej pory bylam wychowywaniem moich urwisow). pozdrowienia z dosc pochmurnej Irlandii.
ps. Jestem bardzo szcesliwa ze tu trafilam....dolaczyla do Was
My też się bardzo cieszymy, że do nas dołączyłaśWitaj
![]()
Witaaaam![]()
Witam wszytkichDopiero zaczynam i niedlugo wrzuce moje pierwsze paznokcie, licze na Wasze rady i komentarze, buziaki ;*
Witam![]()
"Milczenie jest krzykiem uradowanych motyli"
witam dziewczyny![]()
Ja również witam wszystkich, własnie zaczynam ze stylizacją, uwielbiam to
Pozdrawiam wszystkich pasjonatów :-)
I ja witam sie z WamiMam na imie Ewelina 26 lat i jestem mama rocznego synka na stale mieszkam w Niemczech a kurs stylizacji paznokci robilam w 2007 roku! Niestety do tej pory nie mialam okazji zajmowac sie tym zawodowo wiec mozna powiedziec ze jestem ciagle poczatkujaca
![]()
Ostatnio edytowane przez Ewelina83 ; 30-07-2009 o 21:22
heeeeloooooooooł wszystkim nowym forumowiczkom![]()
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
Witamy Cieplutko wszystkich![]()
![]()
Witam milutko. Mam na imię Gosia.Powolutku zapoznaję się z tym forum ale jakoś narazie nie moge sie połapać![]()
Witamy Serdecznie![]()
Kochane ale mi głupio jestem już tu troszkę a nawet się z Wami nie przywitałamprzepraszam bardzo i już się poprawiam i dopracowuje moje zaniedbanie
Witam Was wszystkich bardzo serdecznie
Mam na imię Ania mieszkam w okolicach Częstochowy. Swój salon prowadzę w Pajęcznie.
Pazurkami juz troszke sie zajmujeSwoj salonik otworzylam 2 lata temu i od tej pory jest u mnie mnostwo zmian ..... nie ma czasu na nic .... najpierw byly tylko klientki teraz jestem równiez szkoleniowcem więc dochodzą również szkolenia z zakresu przedłużania i zdobienia pazurków a także tatuaży brokatowych a w parze ze szkoleniami dochodzicie Wy moje kochane kursantki
![]()
Także pracy troszkę mam i dlatego tak rzadko wchodze na forum ale mam nadzieje że znajde kiedys czas zeby przeczytac wszystko co tutaj piszecie i odpowiedziec na pytania w ktorych bede mogla pomoc
to by bylo na tyle o mniejesli chcecie wiedziec wiecej
? zapraszam serdecznie na moja stronke ktora caly czas jest w budowie - tam dowiecie sie troszke o mojej pracy i ofercie jaka dla was mam
)
Center-Beauty
Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie i ukłony dla Adminków![]()
Instruktor i Główny Dystrybutor NailSecrets na woj. Łódzkie
http://www.centerbeauty.pl
center.beauty@onet.eu
https://www.facebook.com/Center.Beauty.Pajeczno
Zapraszamy do współpracy
Witam was![]()
"Milczenie jest krzykiem uradowanych motyli"
Witam wszystkich!
nazywam sie Joanna mam 34 lata i zapisałam sie na kurs stylizacji paznokci,mam pewne obawy czy sobie poradze potym jak oglądałam j;jak sobie radzicie.,mam nadzieje ze nie dam plamy
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)